ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Influencerul britanic Oli London, care s-a transformat într-o femeie coreeană la începutul acestui an, a declarat că acum se transformă din nou într-un bărbat britanic, relatează dailymail.

London, în vârstă de 32 de ani, care a fost implicat în controverse după ce s-a identificat ca fiind „transracial" și a suferit mai multe intervenții chirurgicale pentru a arăta ca o vedetă K-Pop, a dat vina pe școlile americane. 

Vorbind cu Tucker Carlson de la Fox, vineri seară, London, un creștin proaspăt convertit, a recunoscut că a fost o greșeală să se identifice ca „transracial”.

„Îmi dau seama că a fost o mare greșeală și că vreau doar să fiu băiat, dar  nu este de mirare că oameni ca mine și tineri ca mine vor să își schimbe genul când avem o normalizare a acestui lucru în școlile din această țară. Copiii sunt învățați de mici, de la vârsta de cinci ani în unele cazuri, că este în regulă să își schimbe genul, că este în regulă să poarte fustă, că este în regulă ca un băiat să folosească toaleta neutră din punct de vedere al genului, când acest lucru pune fetele în pericol” a adăugat el. 
 
FOTO:
 
Oli London, who transitioned to a Korean woman earlier this year (above), said he is transitioning back to a British man and blamed American schools for his gender dysphoria
 
London a mai acuzat școlile că îi învață pe copii să „idolatrizeze bărbați slabi precum Harry Styles”,  făcând referire la popularul cântăreț britanic.  

London, care provine din capitala britanică, a ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor în octombrie 2018, după ce s-a aflat că a cheltuit peste 88.000 de dolari pe 15 operații chirurgicale pentru a arăta coreean, provocând o reacție masivă pe rețelele de socializare. În urma tranziției, London a declarat că s-a simțit în sfârșit împăcat după ce s-a luptat cu identitatea sa timp de opt ani, dar a făcut o întoarcere completă în urma convertirii sale la creștinism în vară. 

De atunci, London a dat vina pe războaiele culturale americane privind genul și școlile, spunând că idealurile de masculinitate au fost „erodate" în această națiune:
 
„Aceasta este noua normă, iar școlile predau despre masculinitatea toxică, erodând bărbatul alfa. Bărbatul alfa heterosexual a fost erodat. Ce s-a întâmplat cu ani în urmă, când copiii obișnuiau să îl idolatrizeze pe Superman și pe astronauți. Acum, copiii sunt împinși de această ideologie radicală. Sunt învățați să idolatrizeze bărbații slabi precum Harry Styles. Bărbați slabi ca Beto O'Rourke”, a adăugat el, făcând referire la democratul care a pierdut cursa pentru postul de guvernator al Texasului împotriva lui Gregg Abbott. 

London a suferit în total 30 de intervenții chirurgicale, cheltuind peste 271.000 de dolari în ultimii opt ani. 

Înainte de a lua decizia de a deveni britanic, London a declarat pentru DailyMail.com că look-ul său s-a bazat pe cântăreața coreeană și neozeelandeză Rosé, membră a popularei trupe de fete Blackpink. 
 
 FOTO: 
 London underwent several surgeries to look like BTS vocalist Jimin. He said his obsession to 'become Korean' came after living in the country for a year in 2013
 
London a spus că a început să se „identifice ca fiind coreean" după ce a locuit în Coreea de Sud timp de un an, în 203, și s-a îndrăgostit de această cultură.  Întrucât a declarat că a vrut să fie coreean, London a primit critici că este rasist și că „transracsalul nu există”. 

Vorbind cu Catholic News Agency săptămâna trecută, a declarat că încă nu se simte bine în legătură cu tranziția sa, despre care a spus că ar fi putut fi alimentată de popularitatea chirurgiei plastice în Coreea de Sud. London, un fost ateu, a spus că, după ce l-a găsit pe Dumnezeu, acum este capabil să accepte cine este cu adevărat. 

„Acest lucru, de fapt, mi-a salvat într-un fel viața. M-a readus la cine sunt ca persoană, găsindu-L pe Dumnezeu”,  a declarat London pentru CNA. 

London nu este singura persoană care s-a „de-transformat” care se pronunță împotriva operațiilor pentru transsexuali. 

Chloe Cole, o adolescentă „de-transiționată" care a suferit o dublă mastectomie la vârsta de 15 ani, i-a spus lui Carlson că îi dă în judecată pe chirurgii care au operat-o. 

Cole a lansat o acțiune în justiție împotriva medicilor pentru a-i face „responsabili” pentru că i-au îndepărtat sânii și i-au injectat blocante pentru pubertate.Tânăra în vârstă de 18 ani a povestit că a fost „devastată” de operație și se teme că acum nu va mai putea avea copii. Ea a făcut tranziția la bărbat la vârsta de 13 ani, după ce le-a spus părinților ei că era „tulburată” de sexul ei și după ce s-a consultat cu profesioniști din domeniul medical.

Cole, din Central Valley, California, a suferit operația care i-a schimbat viața când avea doar 15 ani, înainte de a regreta și de a renunța la tranziție un an mai târziu.

Acum, ea a declarat că îi dă în judecată pe medicii care au operat-o și i-a acuzat că au lăsat un copil să ia o decizie atât de importantă.

Ea a declarat pentru Tucker Carlson de la Fox News:
 
„Au fost îngrijorați și au vrut ce era mai bine pentru mine. Dar nu erau foarte siguri ce să facă cu mine, așa că au căutat ajutor profesional și,  iar ei au folosit  tranziția ca modalitate de tratare a disforiei de gen”

Împreună cu Cole, mai multe persoane care au suferit proceduri de tranziție de gen își exprimă regretul pentru alegerile lor, mulți dintre ei spunând că simt că au fost influențați să facă alegeri drastice fără o consiliere adecvată. 

Alia Ismail, o tânără de 27 de ani din Michigan, este în curs de detranziție după ce a devenit bărbat la doar 18 ani.

Ea și-a schimbat legal numele în Issa în august 2015 și a suferit o dublă mastectomie în februarie 2016. 

Dar, după ce și-a dat seama că vrea să revină la normal, tânăra de 27 de ani a încetat să mai ia hormoni masculini în februarie 2021 și poartă din nou numele de Alia.
 
 
VIDEO la Tucker Carlson: