ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele PNL, Adrian Cozma, a cerut, marți, în timpul ședinței PNL, renunțarea la certificatul Covid și ridicarea tuturor restricțiilor pandemice, informează Antena3.ro

În timpul ședinței BEx al PNL, vicepreședintele Adrian Cozma a cerut ridicarea tuturor restricțiilor pandemice și renunțarea la certificatul Covid, în conformitate cu noile cerințe ale OMS.

Organizația Mondială a Sănătății a cerut, săptămâna trecută, să se renunțe la aceste restricții și la certificatul Covid, având în vedere că atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați pot să fie infectați și să răspândească boala.

Toate aceste restricții nu aduc beneficii și îi stresează pe toți cei care trebuie să le respecte, consideră, mai nou, OMS.

Dacă se va decide renunțarea la certificatul Covid, acesta ar urma să mai fie solicitat doar pentru călătoriile în alte state membre U.E.

Momentan, propunerea lui Adrian Cozma este în discuție, urmând ca președintele PNL, Florin Cîțu, să o pună pe tapet în ședința de coaliție. Cu toate acestea, Cîțu este unul dintre cei mai intransigenți susținători ai impunerii certificatului Covid la locul de muncă, ba chiar arunca recent vina asupra PSD pentru împotmolirea procesului de implementare. În atari condiții, e greu de crezut că însuși detractorul renunțării la certificate va deveni un promotor al acestei idei.

Vă vom ține la curent cu evoluția dezbaterii din cadrul Partidului Național-Liberal.