ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A trecut o săptămână de când variola de maimuță, proclamată „la fel de mortală ca virusul Wuhan”, s-a lansat pe piață, chiar de ziua homosexualilor, la șase luni de când a fost „prevestită” de malthusianistul bolnav Bill Gates după ce făcuse, la fel ca și în cazul Covidului cu „Event 201” și o „simulare” a unei pandemii de variolă.

Alerte medicale vuiesc în toată presa mapamondului și azi se anunță că peste 170 de cazuri își fac de cap în galaxie. Și totuși, în era electronică, în era informațiilor, în era Facebook și Twitter, nu a aparut nici o fotografie de la presupușii bolnavi care au dat lumea peste cap. Nici măcar una. Toată presa planetei răsucește la proțap aceleași două-trei fotografii de arhivă, cu mânuțele buboase și cu maimuța cu negrișorii. Ce-au făcut loviții de vărsatul maimuțelor cu telefoanele lor? Le-a înhățat protocolarul Arafat pe toate?

Și totuși, în penuria aceasta de imagini zguduitoare, maimuțăreala mediatică a venit la timp, conform comentariilor cititorilor ActiveNews, ca să:

- creeze zgomot de fond pentru adoptarea Tratatului Pandemic OMS;

- să-l realeagă în funcție pe marxistul Tedros Ghebreyesus, unicul candidat la șefia OMS;

- să aibă Klaus Schwab despre ce să sporovăiască la Congresul lui, pe lângă războiul din Ucraina, după ce și-a trădat invitatul special la peste o duzină de reuniuni Davos - și chiar sponsor generos al evenimentului „Cyber Poligon” (brrr) -, ați ghicit, poate, pe Vladimir Vladimirovici Putin, omul care, de fapt, prin războiul declanșat în Ucraina, ar putea distruge UE, spre delectarea SUA, cât și contribui, direct sau indirect, la instaurarea Foametei Mondiale. Iată, Ungaria dă primul semn de cutremur euro-atlantic prin mișcarea pe care o face azi: anunțarea Stării de Urgență pe fondul conflictului. Va ieși din NATO, din UE, va cere teritorii de la Ucraina? Totul e posibil.

Ce va mai urma?

Dan Diaconu nu prezice scenarii prea simpatice.

Iar Adrian Pătrușcă observă cum pandemia de COVID-19 și Variola Maimuțelor par să aibă Aceeași Mână, același Scenariu.

Și Marius Mioc susține că e vorba de Episodul II al plandemiei, deși teoretic ar fi al III-lea, după seria cu Războiul din Ucraina, așa cum arată și Adrian Pătrușcă în editorialul A început Etapa a III-a: Variola Maimuței încununează Marea Resetare și nașterea Omului Nou.

Și pentru că toate sunt legate, cititorii noștri se întreabă, întemeiat, dacă „variola de maimuță” nu a fost pusă pe orbita presei ticăloșite și ca să acopere scandalul „hepatitei misterioase” - unde au dispărut, brusc, cele peste 520 de cazuri de copii loviți de boala care a și ucis 11 dintre ei? - și dacă nu cumva ambele sunt doar reacții adverse la vaccinul miraculos, cum au fost și cu „solzii de pește” profețiți, ser experimental despre care chiar Pfizer-BioNTEch recunoaște, în cel mai recent bilanț de firmă, din 9 mai 2022, că nu este nici prea sigur nici prea eficient și, ce să vezi, poate să provoace „evenimente grave subite”, cum ar fi o moarte.

Și tot cititorii ActiveNews, cărora le mulțumim, ne mai trimit și fotografiile de aici, care redau un caz de... nu, nu de „variola maimuței” ci de reacție adversă la vaccinul Covid. Pe care Germania îl comandă în continuare, cu sutele de milioane de euro - aproape 1 miliard, în timp ce impune vaccinarea obligatorie în sectorul medical.

Vaccin, Război, Moarte. Cam asta vor marii resetaci să ne așteapte.

Să nu-i lăsăm.