ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un spital din SUA, Texas, a fost acuzat că a furnizat unui angajat din domeniul sănătății un vaccin fals împotriva coronavirusului. Sau,  mai corect spus, că au simulat o vaccinare. Cei care au remarcat falsa vaccinare au fost telespectatorii unui post de televiziune local, observând că seringa nu s-a mișcat în timpul imunizării.
 
Potrivit The Sun, Filmările realizate marți îi arătau pe angajații vaccinați la Centrul Medical Universitar din El Paso din Texas.
 
În videoclip, o persoană administrează vaccinul unui angajat din domeniul sănătății, care avea mâneca suflecată.

Doar că, așa cum au observat unii telespectatori, medicul care face imunizarea nu împinge pistonul seringii - care pare să fie deja împins în jos.

„Unii telespectatori cu ochi de vultur ai postului KTSM 9 News s-au întrebat dacă angajatul a primit pe bune vaccinul”, a scris KTSM, adăugând că a ajuns la centrul medical pentru a întreba ce s-a întâmplat.

Spitalul a precizat într-un comunicat: „După ce pe rețelele de socializare au apărut numeroase informații care susțineau că una dintre cele cinci asistente medicale care au fost imunizate nu a primit o doză completă de vaccin, dorim să eliminăm orice îndoială privind faptul că nu a fost vaccinată și să întărim încrederea în procesul de vaccinare. Asistenta în cauză a fost vaccinată din nou. Asistenta va trebui să se întoarcă după trei săptămâni pentru a primi a doua doză.”