ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Austria a fost prima țară din lumea zisă „liberă” care a legalizat exercitarea cu forța a unui act medical. Ba, mai mult, aplicarea lui în masă, transformându-și poporul în șeptel.

De la intrarea în vigoare, pe 5 februarie, a legii vaccinării obligatorii a populației, s-a înregistrat o reducere a numărului de persoane vaccinate.

Kronen Zeitung, ziarul austriac cu cel mai mare tiraj, a scris:

„Nu există nici un efect al vaccinării obligatorii – sau, dacă există unul, el este mai degrabă contrar.”

Într-adevăr, pe 6 februarie, a doua zi după intrarea în vigoare a vaccinării obligatorii, s-a înregistrat o reducere semnificativă a numărului de persoane vaccinate.

O  tendință asemănătoare s-a înregistrat și pe 12 februarie.

„Una peste alta, instrumentele austriece referitoare la măsurare și vaccinare nu au dus la o strategie bine echilibrată și nu au un obiectiv identificabil”, a declarat Peter Hacker, șeful Departamentului de Sănătate al Municipalității din Viena, pentru Kronen Zeitung.

„De aceea, nu este de așteptat nici o înghesuială la vaccinare în zilele și săptămânile următoare.”

Legea vaccinării obligatorii nu a reușit să crească numărul austriecilor duși la înțepare, în schimb a reușit să îi scoată din sărite pe pașnicii austrieci, provocând manifestații de revoltă în stilul celor ale șoferilor de camioane din Canada.

Pe bună dreptate, deoarece măsurile guvernului de la Viena amintesc de vremurile sumbre ale Anschlussului.

Poliția oprește cetățenii pe stradă la întâmplare și trage mașinile pe dreapta, pentru verificarea statutului vaccinal.

Pentru a putea realiza raziile și „a-i depista pe cei ce refuză vaccinarea”, autoritățile austriece au anunțat că vor face angajări masive.

Cetățenii nevaccinați riscă amenzi de 10.000 de euro, iar refuzul plății acestora echivalează cu o pedeapsă de 12 luni de închisoare.

Și totuși, în fața terorii, austriecii rezistă cu curaj. Iar exemplul lor ar trebui să-i facă pe satrapii din alte țări să se gândească de zece ori înainte de a legaliza astfel de măsuri naziste.