ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce compania Pfizer a anunțat că vaccinul anti-COVID are o eficiență de 100% la copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, Valeriu Ghoerghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că vaccinarea copiilor ar putea începe chiar în această vară.

Ghoerghiță a afirmat că „Este cât se poate de clar că este un vaccin sigur și eficient, inclusiv la grupa de vârstă 12-15 ani și probabil că se va dovedi la fel și la celelalte grupe de vârstă. Noi estimăm că într-o perioadă de două luni vom avea o autorizare oficială atât de la Agenția Americană pentru Medicamente, cât și de la Agenția Europeană, așa încât vom putea și noi din trimestru trei, probabil, să dăm posibilitatea și celor care doresc cu vârsta sub 15 ani să se vaccineze”, amintește alephnews, citând digi24.