ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Paul Alexander, fostul consilier al Ministerului Sănătății și Serviciilor Umane din SUA pe chestiuni legate de coronavirus, avertizează că riscul de vătămare a copiilor din cauza vaccinurilor COVID-19 este semnificativ mai mare decât riscul de vătămare a acestora din cauza virusului.

Riscul pentru copii este atât de mic, încât nu există niciun motiv să ne punem copiii în pericol în acest moment. Nu cu aceste vaccinuri netestate. Este o imprudență”, a declarat Alexander într-un interviu acordat Laurei Ingraham la emisiunea „The Ingraham Angle” de la Fox News, citat de LifeSiteNews.

Dr. Paul Alexander, care a scris anterior un articol publicat de Institutul American pentru Cercetare Economică, intitulat „Nu trebuie să fim forțați să ne vaccinăm copiii împotriva COVID", a contestat ideea potrivit căreia copiii ar trebui să facă vaccinurile COVID-19, exprimată de Joe Biden și de Anthony Fauci.

„Dr. Fauci a spus multe lucruri în privința cărora ulterior s-a răzgândit, și, în acest caz, ceea ce zice el nu are absolut nicio logică pentru mine și pentru mulți oameni de știință", a declarat Alexander în dialogul cu Ingraham.

În articolul său, acesta a făcut o trecere în revistă a derapajelor și răzgândirilor lui Fauci:  „Vă amintiți retractarea idioțeniei cu purtarea a două măști una peste alta? Vă amintiți când a spus că Covid este de 10 ori mai letal decât gripa sezonieră? Acum vorbește despre o a treia doză a vaccinului și asta arată că persoanele responsabile iau decizii „după ureche” și nu știu ce fac.”

Alexander i-a explicat lui Ingraham că îngrijorările sale privind vaccinurile COVID-19 sunt cauzate de ceea ce el consideră a fi teste inadecvate privind siguranța.

„Cu un eșantion de 3.000 de participanți [și] cu protocolul propus până acum, nu au cum să obțină rezultate semnificative și date privind siguranța pe care să le prezinte părinților", a spus el.

Alexander a punctat mai bine această problemă în articolul său, în care a scris că autorizația de utilizare în regim de urgență (EUA) și lipsa unei aprobări definitive din partea autorităților de reglementare „înseamnă, în esență, că toate persoanele care fac în prezent vaccinuri Covid iau parte la un studiu de fază III de mari dimensiuni. Rezultatele privind eficacitatea și siguranța vor fi cunoscute în 2-3 ani și poate chiar mai mult, pentru efectele adverse pe termen lung, care se vor afla ulterior".

Articolul său continuă: „Expunerea copiilor la un medicament de urgență care nu a fost testat presupune existența unui risc grav în cazul copiilor care nu îl folosesc. Nu există date care să susțină un astfel de risc potențial". 

Alexander i-a spus lui Ingraham că, în timp ce un „vaccin normal” are nevoie în general de „opt până la zece sau doisprezece ani” până să fie pus pe piață, „în acest caz”, al vaccinurilor COVID-19, „vor încerca să se grăbească cu vaccinurile, reducând perioada la doar câteva luni”.

„Esențial pentru părinți este să înțeleagă următorul lucru: Acestea nu vă furnizează tipul de date de siguranță care să vă ofere nivelul de încredere necesar pentru a pune aceste vaccinuri în brațele copiilor dumneavoastră, deoarece copiii mai au de trăit 70-80 de ani. Ar putea fi devastați de aceste vaccinuri dacă ceva nu merge bine", i-a spus el lui Ingraham.

În studiul său, Alexander a prezentat o varietate largă de motive pentru care este „foarte îngrijorat pentru copiii noștri" cu privire la efectele vaccinurilor COVID-19.

El a subliniat că numai VAERS (sistemul guvernamental de raportare a vătămărilor provocate de vaccinuri) a contabilizat aproximativ 1.900 de decese legate de vaccinuri până la 15 martie 2021, că în Canada „s-a suspendat acum vaccinul AstraZeneca-Oxford pentru persoanele sub 55 de ani din cauza riscului” și că diverse vaccinuri au dăunat grav unor copii în trecut, provocând în unele cazuri dizabilități pe viață.

Atât în articolul său, cât și în interviul de la Fox News, Alexander a spus că decizia de a vaccina copiii presupune o evaluare a riscului virusului în raport cu riscul vaccinurilor COVID-19. „Realitatea este că aceasta devine o decizie de gestionare a riscurilor pentru părinți.”

„Copiii au o șansă de 1 la 50.000 de a muri dacă sunt infectați cu COVID”, a precizat el.

„Reducerea absolută a riscului a fost de 0,8 la sută în cadrul studiului asupra vaccinului. Riscul de transmitere la alți copii este unul infim. Riscul de transmitere la adulții de acasă este extrem de redus. Ei au aceste date", a spus Alexander, referindu-se la factorii de decizie pe probleme de COVID-19.

„Întrebarea este: De ce ar pune părinții în această situație, de a-i vaccina pe acești copii cu un risc atât de scăzut, când acesta este un vaccin experimental, foarte puțin testat în ceea ce privește siguranța?”, a continuat el.

El a îndemnat la folosirea unei clauze de exonerare de răspundere, spunându-i lui Ingraham: „Cereți-i doctorului Fauci și Centrelor pentru Controlul și Prevenția Bolilor să pună pe masă o clauză de exonerare de răspundere pentru copii. Puneți-o acolo pentru părinți și apoi să mergem mai departe. Abia atunci ar trebui să discutăm despre vaccinarea copiilor noștri”.

Alexander și-a reiterat îngrijorarea în articolul său: „Copiii noștri nu sunt subiecți pentru experimentele voastre. Nu există absolut niciun fel de date, nicio dovadă, niciuna, care să susțină vaccinarea copiilor noștri în acest caz (împotriva coronavirusului - n.n.). Copiii noștri sunt mult prea prețioși pentru a face experimente cu ei".