ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Seattle ar putea pierde peste 200 de polițiști din cauza vaccinării obligatorii. Peste 200 de ofițeri de poliție sunt gata să renunțe la Poliție, deoarece, fie că refuză direct vaccinul Covid, fie că refuza să-și dezvăluie datele lor medicale private, potrivit unui relatări de presă publicate luni, informează Fox News.

Jason Rantz Show de pe postul american de radio KTTH din oraș a declarat că numărul reprezintă aproximativ 20% din personalul detașabil al departamentului. 

Postul KTTH a declarat că Jenny Durkan, primarul din Seattle, le cere lucrătorilor din oraș să se vaccineze până la 18 octombrie sau riscă să fie concediați. Pierderea a 200 de ofițeri specializați ar putea fi devastatoare pentru oraș.

Orașul a negociat cu Sindicatul ofițerilor de poliție din Seattle, se arată în articolul citat. În august, Mike Solan, președintele sindicatului, a declarat într-un podcast că obligativitatea vaccinării ar putea duce la concedieri în masă.