ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datele oferite de Institutul Național de Sănătate Publică(INSP) relevă faptul că 10.8% din totalul persoanelor testate în intervalul 27 decembrie 2020-9 mai 2021, au fost persoane vaccinate, iar dintre aceștia, 44.3% au avut un test pozitiv la Covid-19, informează Ziarul Național.

”În perioada 27 decembrie 2020 – 9 mai 2021, un număr de 22.911 persoane (0.6% din totalul persoanelor vaccinate cu prima doză) au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2. 68.3% dintre acestea au fost vaccinate cu Pfizer, 6.3% au fost vaccinate cu Moderna și 25.4% au fost vaccinate cu Astra Zeneca. În aceeași perioadă, la un număr de 414 persoane (1.8% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea primei doze de vaccin) a survenit decesul. Dintre acestea, 336 (81.2%) erau vaccinate cu Pfizer, 44 (10.6%) cu Moderna și 34 (8.2%) cu Astra Zeneca. Totodată, în perioada 27 decembrie 2020 – 9 mai 2021, un număr de 4.363 persoane (0.2% din totalul persoanelor vaccinate cu doza 2) au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2. 94.1% dintre acestea au fost vaccinate cu Pfizer, 3.1% au fost vaccinate cu Moderna și 2.8% cu Astra Zeneca”, se arată în comunicatul INSP.
 
„În perioada 27 decembrie 2020 – 9 mai 2021, la un număr de 74 persoane (1.7% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin) a survenit decesul. Dintre acestea, 71 (95.9%) erau vaccinate cu Pfizer, iar 3 (4.1%) cu Moderna. Niciunul din decese nu s-a datorat vaccinării.”, susține INSP, după cum a arătat și ActiveNewsCeea ce însemană un total de 488 de morți după vaccin în contrast cu cei 227 care au murit DE COVID în 2020, după cum a recunoscut Ministerul Sănătății, într-un document oficial.
 

Confuzia totală s-a observat cel mai bine la „Dineul cu proști”, unde spectatorii, deși vaccinați, au purtat toți mască. ”Astfel de spectacole sunt posibile pentru că și iubitorii de cultură au înțeles că singura soluție este vaccinarea”, spunea Florin Cîțu. 

Așadar, rămâne întrebarea: Dacă vaccinul este soluția, atunci de ce persoanele vaccinate mai poartă mască? Totodată, cum este posibil ca persoanele vaccinate să se infecteze din nou cu Covid-19?

„Semn că insistența cu care Guvernul a semănat spaima și panica în rândul populației a avut ceva efect. Amânarea permisiunii pentru cei vaccinați de a sta în birouri fără mască sau pentru cei care stau singuri în birou este o altă dovadă a absurdului promovat de Executiv. Ce se putea întâmpla? Să se infecteze vaccinatul de la vaccinat? Păi și atunci care este protecția vaccinului?”, a comentat Claudia Marcu pentru Național.
 
ActiveNews a prezentat peste 20 de cazuri de decese după vaccin care ori nu se regăsesc în site-urile oficiale ale campaniei de vaccinare ori sunt nelămurite nici azi.
 
Cel mai recent este acesta: TRAGEDIE ASCUNSĂ Medicul kinetoterapeut al CSA Steaua, Nelu Olteanu, a decedat după vaccinarea cu PFIZER, la doar 46 de ani. Un munte de om și de bunătate, răpus cu o înțepătură experimentală. Rușine Steaua și presei mituite care au ascuns ce i-a provocat moartea!