ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost depistat covid pozitiv și s-a autoizolat pentru o perioadă, potrivit știripesurse.

Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook și a declarat pentru presă că are simptome de „gripă și răceală”.

„În urma vizitelor de lucru pe care le-am avut în ultimele zile, din SUA și EAU, la întoarcere având în vedere că nu mă simțeam bine și îmi curgea nasul am făcut un test rapid - COVID. S-a dovedit că sunt infectat din nou cu SARS-COV-2.Aveți grijă de sănătatea voastră, că nu am scăpat încă de acest virus”, a scris Virgil Popescu.
 
Cunoscutul publicist de altermedia Dan Diaconu afirmă pe canalul său de Telegram:
 
„Nu știu dacă ați auzit, dar Verginel de la Energie s-a îmbolnăvit de COVID. Care să fie cauza? Păi urechile mele lungi aud că se pune de un scandal în ceea ce privește gazul offshore care-ar urma să ia drumul ... Franței, doar l-a luat Engie pe 10 ani!!! Ca să-l poată lua Engie, statul român ar fi trebuit să renunțe și mai mult ca sigur că a renunțat. Ei bine, cine din partea statului nostru corupt ar fi putut renunța? Cine altcineva în afara lui Verginel? Vedeți, uite-așa dă COVID-ul peste om, fix când are nevoie. Verginele, probleme mă?”