ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Rogan, popularul prezentator de podcasturi  tocmai a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, potrivit unui anunț făcut pe pagina sa de Instagram, după cum relatează Zero Hedge.

El a spus în videoclip că „am luat mai multe medicamente, inclusiv ivermectina. Rogan este vaccinat, deși probabil că mass-media îl va descrie în continuare ca fiind un anti-vaxxer, având în vedere că a avut temerea de a pune la îndoială dacă vaccinurile sunt cu adevărat necesare pentru pacienții tineri (se pare că acestea sunt mult mai susceptibile la efecte secundare grave decât a realizat FDA)

Miercuri, Rogan a declarat publicului său de pe Instagram că "s-a întors de pe drum sâmbătă seara, simțindu-se foarte obosit. Am avut o durere de cap. M-am simțit pur și simplu epuizat".

Simptomele sale au progresat în cursul zilei următoare, iar a doua zi, a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

"Așa că am luat în tot felul de medicamente", a spus Rogan, adăugând că a luat un Z-Pak (aka antibioticul azitromicină), prednisolon (un corticosteroid folosit pentru a trata inflamațiile) și Ivermectin, care este un medicament folosit de zeci de ani pentru a trata o mare varietate de paraziți și alte infecții - și, mai recent, Covidul.

"Am făcut asta trei zile la rând", a spus el. "Și iată-ne miercuri și mă simt minunat. Am avut într-adevăr o singură zi proastă - prima".

Rogan a anunțat, de asemenea, că amână un spectacol pe care îl avea programat pentru vineri la Bridgestone Arena din Nashville. Noua dată a spectacolului este 24 octombrie.
 
VIDEO: