ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la PrimaTV s-a infectat cu COVID, deși este vaccinată cu schema completă, inclusiv cu doza booster. Prezentatoarea a dezvăluit că poartă în permanent mască pentru a o proteja pe fiica sa, Renata, scrie Cancan.

"Din păcate, deși m-am ferit timp de doi ani, iată că m-a atins și pe mine. Mare noroc am avut însă să fac o formă foarte ușoară! Nu știu dacă cele trei doze de vaccin au contribuit la asta sau ce anume, dar cert este că am avut câteva frisoane și vocea puțin schimbată. Așa am decis să fac test. Ulterior, doar o stare de nas înfundat și răgușeală ușoară”, a declarat Livia Graur, potrivit click.ro.

Pentru a nu-și infecta fiica, Livia Graur mănâncă singură și nu renunță la masca de protecție nici măcar când face baie. Totodată, dezinfectează și aerisește cu grijă fiecare cameră în care intră, scrie sursa citată.

"Azi m-am trezit ca și cum nu aș avea nimic. Cred însă că, totuși, sunt încă purtătoare și contagioasă, așa că stau în permanență cu masca în casă, astfel încât să încerc să o feresc pe cât posibil pe Renata de virus. E o întreagă tevatură să mănânc, stau singură în bucătărie, apoi aerisesc și dau cu spray dezinfectant. Nici măcar baie nu fac fără mască! Nu știu dacă va ajuta la ceva, dar măcar am conștiința împăcată că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să o feresc, mai ales că sunt izolată cu ea în casă cinci zile”, a mai declarat Livia Graur.