ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul danez a reintrodus, luni, obligativitatea purtării măștilor sanitare în contextul temerilor generate de o creștere rapidă a numărului de cazuri, deși țara este vaccinată în proporție de 76%, potrivit Știripesurse.

"Suntem de acord cu introducerea măștilor sau a vizierelor în transportul public. Acolo unde ești aproape de alte persoane și nu ai opțiunea de a merge în altă parte", a declarat pentru purtătorul de cuvânt al social-liberalilor pentru sănătate, Stinus Lindgreen, citat de agenția The Local.

Măsura a fost aprobată cu majoritate de voturi în comitetul epidemic din Parlamentul danez joi seară, ca urmare a unei solicitări a Guvernului danez și la cererea mai multor membri ai comitetului, au declarat membri ai acestuia pentru postul de televiziune TV2, mai scrie Ștripesurse.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews