ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea va fi înlocuită de Antena 1. Informația a fost confirmată oficial, chiar de prezentatoare, într-un mesaj pe rețelele de socializare, transmite EvZ.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea se confruntă cu noi probleme de sănătate, iar din cauza aceasta a fost nevoită să renunțe la emisiune. Ea a anunțat că va lua o pauză de la filmările de la Antena 1, în condițiile în care trebuie să se îngrijească de sănătate. În acest context, Gabriela Cristea a postat un mesaj în care a ținut să clarifice situația și să elimine din fașă eventualele speculații cu privire la dispariția sa de pe micul ecran.

„Dragilor, sunt perioade când sănătatea îți joacă feste și ești obligat să stai departe de tot și să te îngrijești. Zilele acestea traversez o astfel de perioadă, dar sper să mă refac cât mai curând și să mă întorc la întâlnirile noastre din fiecare seară de pe @antenastarsoficial la @capriciile_iubirii_oficial. Îi mulțumesc @paula_chirila pentru ajutorul oferit în aceasta perioadă și promit să mă întorc cât de curând. Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

În 2021, prezentatoarea se îmbolnăvea de Covid, deși era vaccinată cu două doze și avea în vedere să facă și a treia doză.

„Aseară, în timpul emisiunii, în direct, a început să îmi cadă vocea. O pui pe seama faptului că ai putea să fie o laringită, nu te gândești că nu există decât Covid în lumea asta.  Am mai avut probleme cu vocea și m-am gândit că e ceva care a recidivat. Până la sfârșitul emisiunii, într-un interval extrem de scurte, de să zicem 45 de minute, am simțit că încep să îmi ardă urechile. M-am dus acasă. Aveam un singur test acasă la ora respectivă, care se făcea din salivă, și care mi-a ieșit negativ.

Între timp am luat ceva care să mă pună pe picioare și dimineață când m-am trezit eram semi călcată de tramvai. Aveam stare ca de gripă cu dureri musculare agresive, mi s-a înfundat nasul. Febra a fost 37 cu 8 de dimineață, și cel mai mult am avut astăzi 38 cu 3”; scria realizatoarea, potrivit Antena3.

La începutul acestui an, într-o confesiune pentru revista VIVA!, Gabriela Cristea declara că „din cauza epuizării” are o infecție în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul ei imunitar scade.

„Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine – am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. Încerc să rezolv aceste probleme și, apropo de întrebarea ta legată de oboseala emoțională, asta vine odată cu faptul că timpul este dușmanul nostru cel mai mare, dar și prietenul nostru cel mai mare, un paradox, evident”, spunea realizatoarea.