ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai mulți vaccinați au început să cadă secerați de morți inexplicabile, în marea lor majoritate cu infarcturi de miocard. Culmea este că decesele subite se manifestă cel mai mult în rândul tinerilor, cu vârste între 18 ani și în până în 40 de ani, oameni fără antecedente de boală. Dr. Oana Mihaela Secară ne spune că aceste infarcte au la bază fenomenul formării de trombi, ca efect advers al vaccinării anti-Covid.

Medicii solicită autorităților să investigheze, din punct de vedere anatomo-patologic, decesele prin infarct miocardic înregistrate la persoane tinere. Aceștia se tem că adevărata cauză a acestor morți este legată de efectele adverse ale vaccinului anti-Covid, care i-au transformat pe vaccinați în adevărate bombe cu ceas. Mai mult, de regulă, mai ales la persoane fără factori de risc, infarctul miocardic se poate trata, însă cei care au decedat în ultima vreme nu au mai putut fi salvați.

”Este extrem de important să știm, la un infarct miocardic, dacă obstruarea s-a produs la mai multe nivele, dacă mai multe vase sunt obstruate în teritoriul miocardic, vase care ar fi putut, într-un fel, să suplinească teritoriul infarctat până la rezolvarea situației. Dacă în organism circulă mai multe fragmente de trombi, acestea pot ajunge să obtureze mai multe ramificații ale arterelor coronare. Pentru că atunci când infarctul este masiv nu mai ai cum să salvezi pacientul. De aceea trebuie făcută necropsia, pentru că un anatomo-patolog observă că sunt foarte multe obstrucții în rețeaua vasculară a miocardului. Acest tip de infarct nu este normal la o persoană tânără și fără factori de risc, care sunt vârsta, arteroscleroza etc. Nu se pune problema că a fost un accident, ci este o cauză care lezează toate vasele și, iată, acolo avem un proces de formare a trombilor. Organismul va compensa cât va compensa, dar, mai devreme sau mai târziu, se ajunge ca aceste fragmente să obstrueze vasele unui teritoriu important. Practic, aceste persoane sunt bombe cu ceas”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Organismul se apară de el însuși

Ne confruntăm cu un fenomen de formare a trombilor și acest lucru s-a văzut în toate studiile la persoanele vaccinate, inclusiv la nivel cerebral, la nivel cardiac, la nivelul venelor periferice, susține dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că în corpul celor vaccinați există două tipuri de leziuni ale vaselor de sânge, care formează trombi.

”Vasele de sânge au fost lezate, la început, de către proteina spike, produsă în urma introducerii ARN-ului mesager. S-a spus că celulele respectivă vor produce foarte puțin timp proteina spike, pentru că vor fi identificate de sistemul imunitar și distruse. În realitate, se pare că nu este așa. Prin urmare, există posibilitatea ca aceste endotelii vasculare, aceste căptușeli interne ale vaselor de sânge, să fie lezate în continuare de către proteina spike circulantă. Pe de altă parte, în momentul în care ARN-ul mesager ajunge chiar în celulele din căptușeala internă a vaselor, ceea ce este foarte posibil, atunci chiar ele încep să producă proteina spike. Și atunci anticorpii anti-proteină spike, care s-au format la prima doză sau la a doua, atacă exact celulele endoteliului vascular, care au, pe suprafața lor, proteina spike. Deci este un proces autoimun. În momentul în care anticorpii atacă celulele endoteliului vascular, acolo se formează o leziune, care este urmată de apariția unui cheag. Acest cheag se poate desprinde și să înfunde un vas. Dar nimeni nu poate prevedea momentul în care cheagul se va rupe și va migra în torentul sanguin, ajungând într-un vas pe care îl va obtura. Cu cât aceste cheaguri sunt mai multe, cu cât sunt mai importante ca mărime, cu cât au o proprietate de a se fragmenta, riscul de a obtura vasele este mai mare. Când cheagul obturează un vas foarte mic, cum sunt vasele din creier și în inimă, atunci se produc dramele”, ne-a precizat dr, Oana Mihaela Secară.

Riscul de deces la Covid a fost de 0,3%

Efectele vaccinului anti-Covid ar fi trebuit studiate pe o perioadă de 5 până la 7 ani, pe grupuri de studiu, dar chiar și de 10 ani, dacă se dorește introducerea acestuia în masa populațională foarte tânără, susțin medicii. ”Dar la acest vaccin nici nu a fost acceptată ideea că vor fi efecte adverse grave. Am văzut opinii foarte greșite ale unor medici, care au susținut că, dacă au trecut 48 de zile de la vaccinare, tot ceea ce se întâmplă ulterior nu mai are nicio legătură. Este o enormitate. În biologia moleculară, teoretic, niciodată nu poți să spui niciodată. Iarăși un lucru foarte grav este că s-a susținut, și pe această bază s-a introdus obligativitatea mascată a vaccinării în masă, prin certificatul verde și prin alte metode de coerciție, că vaccinul va opri îmbolnăvirea și transmiterea. Dar, nu se făcuseră studii în acest sens și s-a și dovedit că nu a oprit fenomenul. Riscul de deces la Covid a fost de 0,3%, dar riscul de efecte adverse ale vaccinului este, în realitate, de peste 50%”, a mai afirmat dr. Oana Mihaela Secară, directorul medical al Spitalului Municipal Onești.