ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinezi mai mult, crește numărul cazurilor de covid și mortalitatea. 

Este prezentată situația pandemiei din întreaga lume, cu statistici, profesionist, pe continente și țări.
 
Raportul semnat de generalului francez Dominique DELAWARDE este un exemplu de luciditate într-un ocean de isterie și interese financiare.
 
Raport al situației Covid în lume la data de 8 mai 2021

Rezumat: După ce s-au plafonat în săptămâna dintre 24 aprilie și 1 mai, numerele săptămânale privind infectarea (-5%) și decesele (-5%) au început să se inverseze la nivel global.

Această evoluție contrastează, însă, de la o țară la alta. India, unde situația se degradează în continuare, contabilizează doar ea singură 29,4% dintre decesele săptămânii trecute de pe mapamond, însă, în ciuda acestui fapt, rata mortalității la un milion de locuitori, în săptămâna care s-a scurs rămâne mult inferioară ratei mortalității din Franța, deși Parisul demarează o relaxare progresivă... (India, în ultimele 7 zile: 0,019 decese la o mie de locuitori; Franța, în ultimele 7 zile: 0,024 decese la o mie de locuitori).

Trebuie, deci, să relativizăm, ceea ce nu fac niciodată politicienii și presa centrală occidentale, care dramatizează totul și mizează pe frică pentru a impune opiniei publice reguli și legi care să faciliteze guvernarea lor și, speră aceștia, realegerea lor. 

Situația din America Latină (Mexic, Columbia, Peru, Ecuador, Chile) începe să se amelioreze. Situația Africii, nevaccinate sau foarte puțin vaccinate, rămâne bună și stabilă. Pierderile Americii de Nord și Europei, care au plătit deja cele mai grele tributuri epidemiei, se diminuează sensibil.

Pe planul vaccinării, se observă clar că programele masive de vaccinare aplicate în anumite țări sunt urmate toate, fără excepție, de o explozie a numărului de infectări și decese (de Covid). De altfel, după mai multe luni de observație (între 4 și 5 luni în funcție de țară), se dovedește că numărul de efecte secundare grave și de morți, observate în 4 luni, este mult superior față de ceea ce se aștepta. Vom vedea asta mai departe. Aceste fapte nu pot decât să provoace o analiză atentă.

Continuarea, aici. Cei care nu știu franceza pot să folosească traducerea automată, textul este clar și perfect inteligibil.