ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Martina Navratilova, considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile, a fost diagnosticată cu două forme de cancer, a dezvăluit ea pentru Tennis.com într-un articol publicat luni.
 
Jucătoarea în vârstă de 66 de ani a declarat că medicii au diagnosticat-o cu cancer la gât în stadiul 1, precum și cu o formă de cancer la sân care nu are legătură cu acesta. „Această dublă lovitură este serioasă, dar încă rezolvabilă, și sper să am un rezultat favorabil", a declarat ea pentru publicație. „Va durea o vreme, dar voi lupta cu tot ceea ce [am] la dispoziție."
 
Navratilova a declarat că a observat pentru prima dată un semn de cancer în timpul finalei Women's Tennis Association din Fort Worth, Texas, în noiembrie anul trecut. Acolo a observat că un ganglion limfatic din gât era mărit și, când acesta nu s-a redus de la sine, a făcut o biopsie. A fost diagnosticată cu cancer la gât în stadiul 1, care ar proveni de la virusul papiloma uman, sau HPV, potrivit propagandei. HPV este o infecție comună transmisă pe cale sexuală care se spune că provoacă aproximativ 70% dintre cancerele orofaringiene din SUA, potrivit Centers for Disease Control and Prevention.
 
Navratilova a declarat pentru Tennis.com că medicii au emis un prognostic puternic și că va începe tratamentul în această lună. Aceasta nu este prima luptă a lui Navratilova cu cancerul. Ea a fost diagnosticată anterior cu o formă neinvazivă de cancer de sân numită carcinom ductal in situ, sau DCIS, în februarie 2010, după o mamografie de rutină. Această formă de cancer de sân, cunoscută sub numele de cancer de sân în stadiul 0, reprezintă aproximativ 1 din 5 noi diagnostice de cancer de sân, potrivit Societății Americane de Cancer, care spune că "aproape toate femeile" cu acest diagnostic pot fi vindecate. Ea a suferit o lumpectomie și șase săptămâni de radioterapie în urma acestui diagnostic și a anunțat mai târziu în acel an că „nu mai are cancer".
 
„Tocmai am primit prima injectare - Pfizer - și sunt atât de emoționată, ușurată și fericită etc. Dacă există antivacciniști aici, dacă puteți, vă rog să faceți vaccinul... ” spunea ea pe Twitter pe 28 februarie 2021.
Într-o postare din timpul scandalului de la Australian Open cu Novak Djokovici aceasta declara că nu este de acord cu faptul că sportivul sârb nu s-a vaccinat. Într-o emisiune TV ea susținea că Novac ar putea să fie un exemplu mai bun pentru lume.
 
Într-o altă postare, aceasta ironizează opinia conform căreia vaccinul ar putea conține mai multe substanțe decât cele cunoscute de noi și că ar exista microcipuri de dimensiuni nano care pot ajunge în vaccin, ceea ce demonstrează că este destul de în urmă cu dezvoltarea tehnicii și ar putea să apeleze la șeful Pfizer pentru detalii mai la zi.
 
De asemenea, ea susținea că americanii care refuză vaccinuri sunt... proști. Măcar n-au făcut cancer...
În zilele care au urmat decesului subit al unui copil, familia a primit o avalanșă de sprijin din partea comunității locale, potrivit NStar.
 

O campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini familia lui Addilyn Booth, în vârstă de 23 de luni, care a murit săptămâna trecută în Kelowna, a strâns deja aproape 20.000 de dolari: „Cu inimile îndurerate anunțăm decesul subit al prețioasei noastre fetițe", se arată în necrologul copilei, care face legătura cu strângerea de fonduri organizată de Emelia Radomske-Deptuck, sau "mătușa Emmy".

Radomske-Deptuck spune că nepoata ei a decedat pe 29 decembrie, la patru zile după ce a petrecut o dimineață de Crăciun „frumoasă și relaxantă" alături de familia ei: „Inimile noastre sunt frânte încercând să navigăm prin această pierdere insondabilă. Era o fată atât de radiantă și dulce. Addy ne-a adus atât de multă bucurie și a iubit-o pe draga ei soră Alexia cu toată ființa ei", a declarat Radomske-Deptuck. Radomske-Deptuck spune că, deși știe că sărbătorile sunt o perioadă grea pentru mulți oameni, ea cere publicului să doneze sau să distribuie link-ul de strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe sora, cumnatul și nepoata ei „în această perioadă extrem de dificilă".

Nici campania de strângere de fonduri, nici necrologul nu detaliază cauza morții copilei, numind-o doar bruscă și neașteptată, însă Radomske-Deptuck a declarat pentru Black Press Media că nepoata ei „nu se simțea prea bine" în zilele care au precedat decesul, dar „nu a fost ceva ieșit din comun".

Pe 28 decembrie, ea a mers să doarmă acasă la bunica ei și la un moment dat a observat că aceasta nu mai respira în jurul orei 7:30 a.m. în dimineața următoare. Au fost chemate echipele de urgență, iar încercările de resuscitare nu au avut succes.

Addilyn este amintită ca o fetiță frumoasă și plină de viață, cu un zâmbet și un râs contagios. Îi plăcea să stea cu sora ei mai mare, Alexia, și trebuia să copieze ceea ce făcea aceasta. De asemenea, era foarte mult o fetiță a tatălui", se arată în necrolog.
 
O TRAGEDIE a lovit o familie din SUA în timpul Crăciunului, când fiul lor adolescent a suferit o urgență medicală în timpul unei cine în familie și a murit subit, potrivit EuroweeklyNews.
 
 
Dylan Ricciardella, care era elev la Guyer High School, un liceu public situat în orașul Denton, Texas, în comitatul Denton, SUA, a murit subit în ajunul Crăciunului, în timp ce lua cina cu familia sa, potrivit informațiilor apărute miercuri, 4 ianuarie.
 
Potrivit paginii de Twitter DiedSuddenly, influencerul vaccinist Liam Coward a decedat brusc în urmă cu o săptămână din „cauze necunoscute", la vârsta de 27 de ani.
Fostul jucător al echipei Jacksonville Jaguars, Uchechukwu Nwaneri, a murit subit. Nwaneri se afla acasă la soția sa când s-a prăbușit. Soția sa l-a găsit fără răspuns în dormitor în jurul orei 1 dimineața. El a murit în urma unui atac de cord la 38 de ani. Chiar și așa, refuză să vă spună adevărul despre Damar Hamlin.
Medicul legist al lui Lil Keed, în vârstă de 24 de ani, a decis că acesta a murit din „cauze naturale și eozinofilie". Pe scurt, s-a întâmplat ceva care a declanșat radical atacul organismului său asupra sa. Lik Keed a devenit icteric și a suferit o criză înainte de a deceda brusc la spital.
Cauzele morții unui tinere cadet al marinei în vârstă de 19 ani, care se afla la bordul navei Prometheus și a murit la puțin mai mult de 48 de ore după ce s-a simțit rău, sunt „învăluite într-un văl de secret”, scrie Died Suddenly:
DEVASTATOR: Briana Kromer era o specialistă a US ARMY în activitate, care a murit brusc în timp ce se afla acasă în concediu din armată. Logodnicul ei a verificat-o la duș, unde a fost găsită moartă. Ea avea doar 21 de ani.
Neal Jimenez, un scenarist și regizor ale cărui credite includ „River's Edge" și „The Waterdance", a decedat subit la vârsta de 62 de ani. A murit din cauza unui infarct.
David Ray Kent a murit subit. Soția sa a împărtășit pe rețelele de socializare: „Pentru cei care se întreabă. A fost vorba de o embolie pulmonară (cheag  de sânge în plămâni) care mi-a răpit prețiosul meu soț". Era complet vaccinat.