ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută, revista The New England Journal of Medicine a publicat o rectificare în care recunoaște discret că este posibil ca actualele vaccinuri COVID să nu fie sigure pentru femeile însărcinate, arată Daily Veracity.

Studiul a fost actualizat după ce s-a constatat că 104 din 827 de participante însărcinate au suferit un avort spontan după ce au făcut vaccinul COVID. Asta înseamnă aproximativ 1 din 8 femei însărcinate.

Studiul concluzionează că, „având în vedere că a existat un număr relativ mic de sarcini duse la termen... Shimabukuro et al. recunosc limitările în capacitatea lor de a trage concluzii cu privire la avorturile spontane, anomaliile congenitale și alte posibile rezultate neonatale rare”.

Mai mulți medici au vorbit despre unele dintre aceste riscuri la o audiere recentă la FDA privind aprobarea dozelor de rapel. 

Dr. Rose, un medic care a participat la audierea FDA, a declarat că, pe baza datelor privind evenimentele adverse la vaccinuri (date VAERS), riscurile depășesc cu mult beneficiile, în special în cazul copiilor.

Conform datelor, vaccinurile prezintă, statistic, un risc de cel puțin 6 ori mai mare de a provoca probleme cardiace decât riscul ca un copil să fie spitalizat din cauza Covid-19.

Un post de știri popular din Marea Britanie a informat recent că peste 30.000 de femei britanice au raportat tulburări ale menstruației după ce au făcut un vaccin COVID.

Potrivit unui alt material, prezentat de Washington Post, zeci de mii de femei din SUA raportează, de asemenea, tulburări menstruale și menstruații mai abundente ca urmare a vaccinurilor COVID-19. Articolul precizează că, din cauza acestor plângeri, peste 1 milion de dolari sunt investiți în prezent în cercetări.