ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șefa Serviciului de Sănătate Publică al Canadei, Dr. Theresa Tam, și echipa sa, au publicat pe rețelele de socializare un videoclip de promovare a vaccinului, în care apare Moș Crăciun, bineînțeles, vaccinat și rapelat, relatează Life Site News.

Următoarea înregistrare video este o conversație prin videoconferință între șeful Direcției de Sănătate Publică din Canada, Dr. Theresa Tam, care se află într-o sală de ședințe, și Moș Crăciun, care se află la Polul Nord.

Theresa Tam: Ei bine, copii, fac apelul meu anual la Polul Nord pentru verificarea sănătății lui Moș Crăciun de sărbători...

Moș Crăciun (off screen audio): Ho ho ho ommm ....

Doamna Crăciun: Bună ziua, doamnă doctor Tam!

Dr. Theresa Tam: Doamnă Crăciun, mă bucur să vă revăd, unde a plecat Moș Crăciun?!

Doamna Crăciun: Moș Crăciun a întârziat la yoga pe zăpadă cu spiridușii și renii! Spune că este un antrenament încrucișat excelent pentru conducerea saniei...

Dr. Theresa Tam: Sună distractiv! Sunteți pregătiți pentru perioada sărbătorilor?

Doamna Crăciun: Bineînțeles că da. Trebuie să spun, Dr. Tam, că mi se încălzește inima când văd că toată lumea din Canada, în special copiii, lucrează atât de mult pentru ca sărbătorile să fie sigure și vesele pentru toți.

Dr. Theresa Tam: Și eu la fel, doamnă Crăciun! Fiecare copil din Canada și-a meritat cu siguranță locul pe lista celor mai drăguți

Dr. Theresa Tam: listă! La fel și părinții și îngrijitorii lor! A fost un sezon greu, cu o mulțime de viruși care i-au îmbolnăvit pe oameni.

Doamna Crăciun: Din fericire, Moș Crăciun și cu mine ne simțim la fel de sănătoși ca întotdeauna. Suntem amândoi la zi cu vaccinările, inclusiv cu rapelurile COVID și vaccinurile antigripale (...)