ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cal Dunham, în vârstă de 59 de ani, și soția sa, Linda, în vârstă de 66 de ani, vaccinați complet, au decedat din cauza coronavirusului, la un minut distanță față de celălalt, relatează Daily Mail.

Cei doi aveau probleme de sănătate subiacente nedezvăluite, iar la începutul acestei luni în timpul unei excursii de camping în familie, s-au îmbolnăvit, a declarat fiica îndurerată a cuplului, Sarah Dunham.

„Tatăl meu m-a sunat înainte de excursia noastră de camping în familie și mi-a spus că nu se simte bine, dar crede că este doar un fel de sinuzită, iar Linda s-a molipsit și a zis că a primit răceala de la el”, a declarat ea pentru Fox17.

„În a treia zi m-au trezit și mi-au spus: "Trebuie să plecăm pentru că nu ne simțim bine". Așa că le-am împachetat bagajele și au plecat”.

Cei doi au fost spitalizați și au fost conectați la aparate de ventilație. Ambii sufereau de afecțiuni preexistente. Dacă ar fi primit un tratament adecvat la timp poate ar fi fost salvați după ce vaccinul „salvator” i-a băgat în spital.
 
 
 
Cal Dunham și-a actualizat poza de profil de pe Facebook cu un chenar, în 15 mai, pentru a reflecta faptul că și-a făcut vaccinul. Prietenii au comentat că și ei au primit vaccinul și au lăudat-o pe femeie pentru inițiativă.

Au murit în timp ce se țineau de mână; Cal a decedat la ora 11:07, iar soția sa a urmat la ora 11:08.