ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Shawn Kuhn, în vârstă de 21 de ani, un student în ultimul an la educație fizică la Universitatea din Georgia (UGA), a murit pe 11 octombrie din cauza complicațiilor generate de Covid-19, deși era complet vaccinat, scrie The Defender.

În ultimele șase săptămâni, Kuhn a fost internat și externat din trei spitale diferite, a fost plasat în comă indusă și a fost conectat la un ventilator, a declarat tatăl său într-o postare pe rețelele de socializare la 10 octombrie.

„Shawn Kuhn, ai fost fiul perfect! Ai fost tot ceea ce mama ta și cu mine ne-am fi putut dori vreodată și mult mai mult. Nu-mi vine să cred că ai plecat. Pur și simplu nu are sens. Singurul lucru la care mă pot gândi este că ai fost o persoană atât de bună încât Dumnezeu te-a răsplătit cu o trecere timpurie în rai. Să știi că eu și mama ta te iubim mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată și că nu am putea fi mai mândri de omul care ai devenit. Ne vom revedea într-o zi. Te iubim, fiule..... Întotdeauna!”, a transmis tatăl său pe facebook.