ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce, timp de trei săptămâni, nu a mai fost prezent pe platformele de socializare, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a vorbit public despre starea sa de sănătate. Vedeta a contractat tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 și, în ciuda faptului că este vaccinat cu schema completă și a mai fost infectat și cu Delta, a avut parte de o simptomatologie serioasă, transmite EVZ.Toată familia lui a făcut Covid, plus socrii, și ei vaccinați, recunoaște ziaristul-vedetă. El spune că la Matei Blaș erau mulți vaccinați și chiar și din cei injectați cu booster. „Sigur și eficient”, ce putem să mai spunem?!
 
Mădălin Ionescu s-a infectat cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2. Dezvăluirea a făcut-o chiar prezentatorul TV, care a transmis că „povestea infectării s-a dovedit una din cele mai stresante” din toată viața sa.
 
Deși triplu vaccinat, lucrurile nu au evoluat deloc bine. La început, prezentatorul s-a tratat acasă, însă în câteva zile simptomele s-au agravat și a fost internat la Institutul „Matei Balș” din București, unde a descoperit că un procentaj de 15% din plămânii săi au fost afectați. Mădălin Ionescu a dezvoltat totodată și o formă gravă de pneumonie.
 
„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu COVID-19.
 
Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos în urmă cu 20 de zile. În prima noapte, am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a relatat Mădălin Ionescu într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook. El mărturisește că a avut noroc că socrii lui sunt din Republica Moldova și aveau mai multe cutii cu Arbidol în casă.
 
„A fost una dintre cele mai stresante perioade din viața mea! Top trei perioade grele din viața mea”, afirmă ziaristul.

NU mai putem spune că vaccinul ne protejează de infectarea cu Omicron”

Prezentatorul de televiziune a precizat că, deși credea că ține simptomele sub control, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută în cea de-a opta zi. Trei zile mai târziu, vedeta a apelat la ajutorul cadrelor medicale.

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă (foto sus). Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.

În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15%”, a dezvăluit Mădălin Ionescu.

La Matei Balș erau foarte mulți oameni cu probleme respiratorii serioase, unii dintre ei cu două doze de vaccin în ei și chiar și cu doza „booster”, afirmă ziaristul. S-au infectat și mulți oameni care au făcut „boostere”. Așa că nu mai putem spune că vaccinul ne protejează de infectarea cu Omicron, consideră jurnalistul, care speră că după acest Omicron vom putea vorbi de imunitatea de turmă. El recomandă acum vitamine din gama B și D, Vitamina C, Magneziu, Arbidol și Untura de bursuc.

„Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului”, a spus Mădălin Ionescu, subliniind totodată că nici în prezent nu s-a recuperat complet în urma contractării virsului.

„Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare. Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați”, a mărturisit prezentatorul de televiziune de la Metropola TV, care consideră, la fel ca noi și serviciile secrete americane, că virusul este o creație de laborator.

Dacă ar fi citit ActiveNews, fostul nostru coleg ar fi aflat că în cazul copiilor aceștia nu fac forme grave iar în cazul lui, după câte se vede, toată propaganda cu vaccinarea care te ferește de formele grave ale bolii putea să-i fie fatală. Dimpotriva, ca și în cazul Gabrielei Firea - despre care am scris aici - se pare că vaccinurile i-au slabit sistemul imunitar. Slavă Domnului că s-au inventat antiviralele și se mai găsește câte un Arbidol pe piață!

VIDEO