ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer a uimit lumea medicală, finalizând achiziția în valoare de 43 de miliarde de dolari a Seagen, o companie mică de medicamente care tratează cancere turbo și care abia dacă face 2 miliarde de dolari pe an, relatează THAI MBC.

Achiziția înseamnă că Pfizer devine cea mai mare companie de oncologie din lume, capabilă să trateze majoritatea cancerelor turbo provocate de vaccinurile cu ARNm.

Cu toate acestea, natura achiziției i-a lăsat pe mulți oameni să se scarpine în cap. De ce ar fi plătit Pfizer, înzestrată cu profiturile uriașe pe care le-a obținut prin vaccinul său cu ARNm, 43 de miliarde de dolari în plus pentru o companie mică de medicamente împotriva cancerului?

Conform sursei citate, pentru a cumpăra Seagen, Pfizer se va împrumuta cu 31 de miliarde de dolari.
 
Toată lumea ia acest lucru ca atare. Dar există ceva foarte sinistru care se ascunde în detaliile acestei tranzacții.

Deci, ce se întâmplă aici?

În primul rând, trebuie să recunoaștem că vaccinurile cu ARNm COVID-19 de la Pfizer (și Moderna) provoacă cancere turbo la rate nemaivăzute până acum în istoria lumii.

Pe baza descrierilor de cazuri de turbo-cancere din peste 30 de articole medicale, iată care sunt primele 5 turbo-cancere pe care le observăm, după număr, la cei vaccinați cu cel puțin o doză cu ARNm:

  • Limfom (diverse tipuri)
  • Cancere cerebrale (mai ales glioblastom)
  • Cancerul de sân (în cea mai mare parte triplu negativ, în stadiul 3/4)
  • Cancerul de colon (stadiul 4)
  • Cancer pulmonar (stadiul 4)
  • Leucemiile (cel mai prost prognostic)
  • Melanoame (stadiul 4)
  • Sarcoame (stadiul 3,4)
  • Testicular/ovarian (progresie rapidă, stadiul 1-4)
  • Rinichi (CCR în stadiul 4)
 
Prin noua achiziție, Pfizer a trecut de la posibilitatea de a "trata" două dintre aceste tipuri de cancer turbo, la posibilitatea de a trata șapte din zece. Nu este rău pentru o companie care caută să acapareze piața în tratarea acelorași probleme pe care le provoacă.

Dar devine și mai rău. Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a făcut un turneu de interviuri cu presa despre achiziția Seagen, în valoare de 43 de miliarde de dolari. Iată care sunt principalele concluzii din interviurile sale:

- 33% dintre oameni VOR face cancer turbo în viitor (de acest lucru este sigur)

- Familii întregi VOR fi afectate (din nou, el este sigur)

- Noile tratamente împotriva cancerului sunt ca niște "rachete" care vor ținti "majoritatea" turbo-cancerelor

- Pfizer le va produce la o scară care nu a mai fost văzută niciodată până acum.

- Până în 2025, Pfizer va "avea o rețea globală"

- "Avem o modalitate foarte rapidă de a finaliza studiile clinice"

- Vor fi produse "la scară largă", "la fel ca ARNm".

Gândiți-vă la ce ne transmite Bourla cu aceste informații.
 
De ce ar avea nevoie o companie să producă tratamente pentru cancer la o scară nemaiîntâlnită până acum?
 
De ce ar fi Pfizer, dintre toate companiile, dispusă să parieze zeci de miliarde de dolari pe faptul că turbo cancerul va continua să explodeze în ritm exponențial în întreaga lume în următorii ani?

Analiza Seeking Alpha teoretizează că Pfizer va avea nevoie de cel puțin un deceniu doar pentru a se redresa din această afacere.
 
Din punct de vedere financiar, această achiziție de 43 de miliarde de dolari nu are sens pentru Pfizer. Cu excepția cazului în care Bourla și acoliții săi știu ceva despre viitor și nu ne spun. VIDEO