ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai mulți oameni au observat că cei dragi lor încep să aibă probleme de sănătate după vaccinarea anticovid. Acest lucru a fost considerat o "teorie a conspirației", dar acum avem datele care să o susțină, notează Vigilant Fox.

Un nou studiu din Coreea de Sud a analizat dosarele electronice de sănătate a 2,2 milioane și, ulterior, 4,3 milioane de persoane din Seul. Ceea ce au descoperit cercetătorii a fost alarmant.

Prin compararea ratelor diferitelor afecțiuni medicale noi în grupurile vaccinate și nevaccinate pe parcursul a trei luni, studiul a arătat că persoanele vaccinate au prezentat

- o creștere cu 68% a depresiei

- o creștere cu 44% a anxietății și a tulburărilor asociate

- o creștere de 93,4% a tulburărilor de somn

- o creștere uluitoare de 138% a tulburărilor cognitive ușoare

- o creștere de 23% a bolii Alzheimer.

Dr. Pierre Kory scrie:

"În practica mea de tratare a leziunilor provocate de vaccinuri, unul dintre cele mai frecvente trei simptome pe care le văd este ceața cerebrală. Atât de mulți dintre pacienții mei au fost în floarea vârstei, iar acum abia mai pot funcționa, au deficiențe cognitive semnificative și au nevoie de mult ajutor din partea asistentelor noastre pentru a-și duce la îndeplinire planurile de tratament. Nu mi-am imaginat niciodată că voi vedea așa ceva la oameni mult mai tineri decât mine și, în schimb, văd asta în fiecare zi. Zilnic sunt martorul unei suferințe imense, greu de descris în cuvinte."
 
O ANALIZĂ EXTRAORDINARĂ, AICI, DE LA A MIDWESTERN DOCTOR