ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O creștere majoră a numărului de avorturi spontane în rândul femeilor însărcinate a fost direct legată de introducerea vaccinului COVID-19 în Elveția, potrivit unei noi analize realizate de statisticianul și profesorul Universității din Lucerna, Dr. Konstantin Beck.

Beck, fost consilier al ministrului german al sănătății și al Parlamentului elvețian, a analizat datele publice elvețiene și germane disponibile din publicații științifice, din companiile de asigurări de sănătate și din Oficiul Federal de Statistică (FOS) din Elveția.

El a constatat că ratele de avorturi spontane și de nașteri de copii morți în 2022 corespundeau direct cu vaccinarea cu COVID-19 în rândul femeilor însărcinate din Elveția cu nouă luni mai devreme.

Și, a spus el, producătorii de vaccinuri și oficialii din domeniul sănătății publice fie știau, fie ar fi putut cunoaște aceste informații la momentul respectiv, dacă ar fi avut grijă să caute. În schimb, au prezentat informațiile publicului într-un mod care a ascuns riscurile.

Beck și-a prezentat descoperirile revoluționare ale cercetării sale la Doctors for Covid Ethics.
 

De asemenea, contrar declarațiilor publice ale autorităților elvețiene potrivit cărora "Nu există o mortalitate excesivă relevantă în rândul tinerilor " în Elveția, reexaminarea de către Beck a datelor guvernamentale dezvăluie că modele semnificative de mortalitate excesivă în rândul tinerilor au apărut la sfârșitul anului 2021 și începutul anului 2022.

El a declarat că aceste constatări arată că, în timpul pandemiei COVID-19, "i-am expus în mod inutil pe cei mai vulnerabili la noi riscuri care depășesc cu mult riscul pandemic inițial". Și că "astăzi, tot mai multe consecințe grele ale măsurilor noastre Corona apar în statisticile noastre oficiale, dar doar câțiva sunt interesați să știe [despre ele]."

"Analizând desfășurarea acestor vaccinuri, în special pentru femeile însărcinate și pentru copiii nenăscuți, am găsit dovezi clare încă de la început că ar fi fost imperios necesar să regândim și să amânăm strategia de vaccinare", a spus el.

Elveția a înregistrat o scădere istorică a ratei nașterilor vii în 2022.

În fiecare lună din acel an, au existat mai puține nașteri decât în medie în cei șase ani anteriori, pentru o reducere globală de 8,5% a ratei naționale a natalității, potrivit analizei lui Beck.

În unele locuri, scăderea a fost chiar mai semnificativă - Zurich a avut o scădere de 16,5% a ratei natalității.

Ultima scădere comparabilă a nașterilor, de 13%, a precizat Beck, a avut loc în timpul mobilizării armatei elvețiene în 1914, la începutul Primului Război Mondial, când majoritatea tinerilor au plecat să lupte în război.

Prăbușirea din 2022 a ratei natalității a venit după un mic "baby boom" al Coronei - o creștere de 3% a ratei natalității în 2021, care a urmat blocării pandemiei.

Potrivit datelor compilate de analistul Raimund Hagemann, ratele de vaccinare împotriva COVID-19 în rândul femeilor elvețiene în 2021 și la începutul anului 2022 au corespuns foarte strâns cu scăderea ratei natalității la nouă luni după vaccinare, relatează The Defender.