ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai precis, poarta largă către o lume în care totul va fi decis de sus: dacă să trăiești, adică dacă să te naști, câți să se nască, cu ce aptitudini necesare societății (companiilor lor globale), ce/cât să respiri, ce/cât să mănânci, ce/cât să bei, ce/dacă să citești, ce muzică să ascuți/dacă să asculți muzică, în ce/dacă să crezi, la cine/ce să te rogi (altceva decât zeul progres, decât bogatul milostiv care te-a lăsat să trăiești, îți dă voie să mănânci contra muncii tale) și așa mai departe.


Dacă de la nivelul lui „1984” sau al lui „A Brave New World” această perspectivî părea posibilă aruncată într-un viitor îndepărtat, în zilele acestea ea s-a apropiat cu mare viteză. Cu o tot mai mare viteză dat fiind o tot mai maree accelerație. O astfel de perspectivă este posibilă, în liniile ei principale, de forță, cum ar fi modificarea genetică prin vaccinuri, în nu mai mult de zece ani.

Libertatea și dreptul de a refuza vaccinarea

au fost, ca în multe alte situații de intruziuni ale statului în viața privată, în care trebuie să alegem între a accepta sau a refuza intruziunea respectivă, fundamentale. Este vorba de esența existenței umane – libertatea! Pur și simplu ca manifestare a libertății mele – care, atenție!, nu-i afectează pe alții, căci un nevaccinat nu-i poate îmbolnăvi, atât timp cât vaccinurile sunt eficiente, pe cei vaccinați – cât și ca principiu al watch dog-ului (câinelui de pază) care trebuie să fie orice cetățean responsabil, ce are datoria de a fi neîncrezătzor în ceea ce-i propune statul, mai ales atunci când la mijloc sunt câștiguri gigantice și cu atât mai mult când încearcă să impună în mod dictatorial.

Las deoparte, discuția cu sumele astronomice vehiculate în domeniul Big Pharma (conclavul marilor producători de medicamente) și nenumăratele cazuri de escrocherie, minciună, forțare a barierelor legale, ilegalități și chiar comportament criminal al acesteia, pentru a mă referi, în acest text, doar la un pericol despre care se discută mai puțin, sau chiar de loc: posibilitatea modificării ADN-ului uman, a matriței noastre, prin intermediul vaccinurilor, care să introducă în celule gene modificatoare. Și nu este o perspectivă de viitor, ci un lucru care deja se experimentează de câțiva ani. Ca bază de referință vă propun un articol din New York Times din 9 martie 2015, "Protection Without a Vaccine.”,  adică, protecție fără vaccin.
 
Articolul era prilejuit de faptul că cercetătorii de la Scripps Research Institute anuțaseră că au dezvoltat un anticorp artificial care, după ce ajunge în sânge, prinde virusul și-l dezactivează. Noua procedură, denumită IGT (imunoprofilaxie prin transfer de gene) era, la momentul publicării articolului respectiv în încercări pe subiecți umani voluntari pentru tratarea HIV, adică foarte aproape de atestare.

IGT este complet diferit de vaccinarea tradițională. Este, de fapt, o formă de geno-terapie. Se izolează o genă care produce anticorpi puternici împotriva anumitor boli și apoi se sintetizează versiuni artificiale. Genele sunt plasate în viruși și injectate în țesutul uman, de obicei în mușchi.

Virusul invadează celulele umane cu încărcătura de DNA, iar gena sintetică este încorporată în DNA-ul primitorului. dacă totul merge bine, noile gene comandă celulelor producerea anticorpilor puternici respectivi.

După ce celulele încep producerea anticorpilor, pacientul respectiv va fi vaccinat cu adevărat împotriva unei boli.

Alte laboratoare, inclusiv ale Big Pharma dezvoltă experimente similare pe animale și pe subiecți umani. Teoretic, declarativ (și poate cu bună credință) cercetătorii respectivi, speră ca în acest fel să se poată eradica boli grave, sau chiar toate bolile grave. Ar fi însă trei probleme:

Chiar făcută cu bună credință, modificarea ADN-ului pentru ca organismul să învingă toate aceste maladii ce alte modificări poate aduce?
Fiecare ființă este construită pe un echilibru – inclusiv genetic. care va fi și cum se va manifesta dezechibrul provocat de introducerea altor „date esențiale” într-un concept calibrat într-un anumit fel și a cărui calibrare/echilibrare nu o cunoaștem?
 
Cine va garanta că, așa cum se întâmplă acum cu alte mijloace și pe alte dimensiuni, PUTEREA nu va profita de această posibilitate extraordinară de dominare absolută asupra populației? Știind cât de „prost” este condusă lumea, adică cât de în folosul politicienilor și a șefilor lor personajele cu foarte mulți bani și în defavoarea celor mulți, la câtă corupție, ticăloșie, activitate criminală se dovedește că există la nivelul responsabililor politici și administrativi ai statelor (cu preponderență în sfera occidentală), avem noi încrederea că ceea ce ni se injectează este numai contra HIV, malarie, hepatită C, fibroză chistică etc. și nu și pentru a ne modifica comportamentul? Atitudinea? Nevoia și dorința de libertate, de adevăr, de dreptate?
 
Dincolo de faptul că deschide calea către câștiguri de multe ori mai mari decât cele actuale, această nouă terapie poate deveni mijlocul pentru ca visul potentaților noștri locali și mai ales globali să devină realitate: o populație supusă, ca o turmă de oi, cu politicieni pe post de câini și ei pe acela de ciobani.

Libertatea și dreptul de a refuza vaccinarea au fost întotdeauna vitale. Și ele sunt acum mai mult decât oricând.
 
 Material publicat mai întâi pe blogul autorului.