ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițistul care a lansat manifestul „Libertate fără certificate”, în semn de protest față de încercarea parlamentarilor și guvernanților de a impune Certificatul Covid la locul de muncă, Valer Kovacs, lansează un manifest împotriva „băieților deștepți” după ce Guvernul a înăsprit restricțiile, impunând masca obligatorie în spațiile închise și deschise și limitând tipurile de măști admise doar la cele medicale și cele tip FFP2. Bineînțeles, de verificarea conformării populației și amendarea nonconformiștilor se vor ocupa tot polițiștii, care s-au cam săturat de asemenea sarcini ingrate. Primii care au protestat au fost polițiștii din cadrul sindicatului Europol, iar acum se revoltă și Valer Kovacs, unul dintre liderii SNPR Decus, care acuză că în spatele impunerii măștilor FFP2 n-ar sta altceva decât „o afacere mizerabilă pentru băieții deștepți”.   

Valer Kovacs întreabă cine va controla și amenda populația pentru purtarea măștilor „neconforme”, în condițiile în care românii nu mai au bani de plata facturilor, iar măștile nou-impuse sunt mult mai scumpe decât cele obișnuite. Polițistul le transmite autoritățile să-și ia „labele de pe Poliția Română”, a informat Bugetul.ro

Mai mult, Valer Kovacs face apel „la toți procurorii ce au coloana vertebrală, cu credință în Bunul Dumnezeu și în poporul român, din cadrul Parchetului General și din cadrul Direcției Naționale Anticorupție să facă investigații de urgență cine beneficiază din afacerile cu „măști” în Romania”.

Redăm mai jos mesajul integral al polițistului Valer Kovacs:

<<„MASCA” – O AFACERE MIZERABILĂ PENTRU „BĂIEȚII DEȘTEPȚI”

Voi, cei care sunteți în slujba poporului român:

Cu câte persoane v-ați consultat înainte să luați decizia amendării populației pentru mască neconformă? Ce înseamnă mască neconformă?

Cu câți polițiști v-ați consultat, care vor trebui să aplice amenzile aberante ce nu sunt prevăzute în fișele posturilor?

Cum ii explici unui bătrân că va trebui amendat pentru că nu are mască în conformitate cu legislația făcută pe genunchi noaptea?

Cine va aplica aceste amenzi aberante bătrânilor țării care nu mai au bani de facturi?

Noi, polițiștii? Unealta voastră de represiune împotriva românilor?

Unde scrie în fișa postului a oricărui polițist activ din Romania ce înseamnă mască conformă? Noi nu avem studii în medicină, nu avem cursuri de specialitate în domeniu și nici nu dorim acest lucru.

Noi nu suntem bătaia voastră de joc.

Jos labele de pe Poliția Română!

Noi suntem polițiști adevărați, nu sperietorile societății. Noi servim Patria, noi servim românii.

Fac apel la toți procurorii ce au coloană vertebrală, cu credință în Bunul Dumnezeu și în poporul român, din cadrul Parchetului General și din cadrul Direcției Naționale Anticorupție să facă investigații de urgență cine beneficiază din afacerile cu „măști” în România.

Mai puțin și nu vom avea căldură, mâncare și se dau „tunuri naționale” pe afaceri cu măști.

Sunteți o rușine națională voi cei în cauză care vă gândiți doar la buzunarul propriu și deloc la societatea pe care trebuie să o serviți!

Port această mască în semn de protest și solidaritate față de întreaga națiune pe care o servesc cu respect.
Și voi ați jurat credință patriei noastre, nu doar noi, polițiștii. Dumnezeu să binecuvânteze România și întreaga națiune.

Mă semnez, polițist activ din România,

Președinte organizație județeană
SNPR DECUS Kovacs Valer>>,este mesajul transmis de Valer Kovacs, prin intermediul Bugetul.ro