ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FSN-ul ca blestem. Situațiunea (CIII)

Răsună valea de bocetul „urmașilor Brătienilor”. Orban, odrasla securistă, și o mână de alți trădători smintiți acuză hoardele băsiste că au devenit majoritare în partid și-i „marginalizează ”. Câtă fățărnicie, adică-l aduci pe dracu în casă și după aia te miri că te ia. Și apropo de "negocierile la sânge" pentru guvernare, dintre PSD și PNL-ul devenit oficial băsist. Astăzi s-a împlinit desăvârșit profeția lui Coposu din 90: „Blestemul României ar fi ca după 20-25 de ani FSN să se afle și la stânga, și la dreapta eșichierului politic". Și totuși mai nimeni nu bagă de seamă unde s-a ajuns. Dar ar mai putea fi altfel când, de grijă să nu murim de Covid, statul, cu ale sale două eșichiere politice, mai are doar să scoată tancurile pe străzi?

*"Nu vă înfricoșați, căci eu voi fi cu voi până la sfârșitul veacului.” Sfinții Părinți spun că Domnul Iisus Hristos S-a adresat cu această îmbărbătare nu doar ucenicilor Lui, ci fiecăruia dintre cei ce cred în El. Deci și nouă, celor ce azi pare că trăim cu adevărat vremurile din urmă. Și care avem poate cea mai mare nevoie de nădejde nestrămutată în făgăduința Dumnezeului nostru. Singurul adevărat, mult-milostiv și nemincinos!

*Preotul Visarion Alexa, cunoscut mai ales de pe Facebook, mai ales ca un mare iubitor de slavă deșartă (un fel de Anamaria Prodan cu epitrahil), a ajuns și el un agitator pro-vaccinare. Și nu oriunde, la Trinitas Tv, tribuna patriarhală slujind aceeași orientare, pe mulți bani și gratitudinea unui stat infam. O oră întreagă el a avut un "dialog" obedient cu colonelul Valeriu Gheorghiță, mercenarul Armatei în slujba numitului stat.

*Cred că singurul Om care n-ar fi căzut ca Adam prin neascultare ar fi fost Fiul Omului.

*Explicând cuvântul Apostolului Pavel „Soarele să nu apună peste mânia voastră”, Sfântul Luca al Crimeei învață: "Dacă vreodată, prin uneltirile satanei, se va întâmpla ca inima voastră să fie cuprinsă de mânie, de enervare și ură împotriva aproapelui, nu zăboviți în starea de mânie și vrăjmășie. Nu vă culcați fără să vă împăcați cu cel care v-a jignit, fără să fi înăbușit mânia, fără să fi scuipat în scânteia care e gata să aprindă și să pârjolească inima voastră". Eu am observat că ajută și dacă îndrept către Dumnezeu chiar și numai un gând de iertare pentru cel ce mi-a greșit. Plus că mai există și o foarte scurtă Rugăciune de împăcare, putând împlini astfel și porunca de a ne ruga pentru cei care ne fac rău.

*"România, pe primul loc în lume la rata deceselor de Covid". Pe ce bază afirmația asta? Pe "datele" unui așa zis "Grup de Comunicare Strategică". O fantomă, o mizerie pusă la cale de cei ce ne conduc, despre care oamenii nu pot afla absolut nimic. Neavând absolut nicio posibilitate să verifice nici cifrele mincinoase debitate zi de zi. Miezul ororilor pe care le îndurăm de doi ani de zile, acesta este. Ne-au scos pe primul loc în lume la mortalitatea Covid ca să ne înspăimânte și să ne vaccinăm. Să nu-i credem, și să-i tratăm cum merită: ca pe niște scelerați!

*Înainte ca feldmareșalul Ciucă să-i înapoieze prezidentului mandatul formării unui nou Guvern (fapt pe care în contextul dat aproape că l-aș aplauda), am scris: "Credeți-mă, știu bine cine și pe ce criterii ajungea general sub comuniști și <post-comuniști>. Așa că dacă d-l Ciucă va ajunge prim-ministru, o performanță ar fi și numai dacă o să reușească să vorbească corect românește; pentru început zic să nu-i socotim prețiozitatea neghioabă <comunalitate> (<linii de comunalitate>, în loc de <linii comune>)”.

*Cred că am mai spus-o, în intențiile lor diabolice, globaliștii sataniști au mers atât de departe cu abuzurile și cu crimele din acești doi ani de "pandemie" încât sunt în stare ca, în orice clipă, confruntați cu o eventuală revoltă a propriilor popoare, și vrând să-și scape pielea, să găsească un pretext pentru declanșarea unui nou război mondial. Cei cu credință, însă, nu avem de ce ne teme, Dumnezeu este cu noi.

*Cu fălcile încleștate ca un epileptic, Iohannis i-a amenințat pe nevaccinați cu un nou set de retristricții. N-ai convins pe nimeni, sasule, face lumea pipi pe măsurile tale. Ești un caraghios banal și plicticos. Femeie deșteaptă nevastă-ta că te-a lăsat să vii singur, ca un văduv, la București.

*Pe net, și nu doar, încă un fals cât casa vrând să împroaște și el cu noroi trecutul și prezentul Casei regale române: Carol al II-lea ar fi avut o oarecare complicitate la asasinarea primului-ministru I. G. Duca. Am căutat și găsit în sfârșit sursa acestei dezinformări – și am scris aici http://www.valerianstan.ro/a1087-istoria-ca-propaganda.html .