ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă Dumnezeu ne va mai îngădui încă, va veni curând timpul când toți vom înțelege că ceea ce face azi Putin în Ucraina e de fapt o oroare maximă; un timp în care Putin însuși va fi orice și oriunde numai în fruntea țării pe care a adus-o la dezastru nu. Atunci vor exista cu adevărat toate motivele ca Ucraina să adere la NATO și UE. Adică să se întâmple exact ceea ce ne spune prezidentul kgb-ist că a vrut să evite pornind această halucinantă și monstruoasă aventură.

*Camera Reprezentanților Congresului SUA a adoptat o lege pentru sancționarea economică severă a Rusiei din cauza invadării Ucrainei. Votul a fost covârșitor,  trecând cu 414-17, deci și cu susținerea masivă a republicanilor lui Trump. Legea prevede inclusiv demersuri pentru ca Rusia să fie suspendată din Organizația Mondială a Comerțului. Atât democrații cât și republicanii s-au arătat extrem de surprinși și nemulțumiți de intervenția Casei Albe pentru a elimina prevederile cheie ale proiectului de lege.

*Obsedanta întrebare: dacă Dumnezeu e bun și drept de ce nu face nimic ca să oprească tragedii precum cele două războaie mondiale ori urgia pornită de Putin în Ucraina. Răspunsul e că El vrea să ne facă dumnezei asemeni Lui, și să petrecem în veșnicie cu El. Dar aceasta și prin meritul nostru. De aceea, pentru fracțiunea de secundă pe care o petrecem pe pământ, ne-a dat libertatea de a vrea sau a nu vrea să fim dumnezei asemeni Lui - ceva ce nici sfinții îngerii nu vor fi vreodată. De aceea ne-a lăsat o libertate cu totul neîngrădită, pe care n-a îngrădit-o cu absolut nimic nici atunci când oamenii L-au batjocorit și răstignit. Totodată însă Dumnezeu desigur că și primește și împlinește după dreapta Sa judecată rugăciunile noastre din asemenea vremuri. Așadar să avem credință și nădejde!

*Partidul Comunist Chinez/ A descoperit bobul de orez. Si le cere explicații americanilor despre nu știu ce laboratoare biologice ale lor pe care Putin le-ar fi descoperit în Ucraina. Dar uită că el însuși, numitul Partid, a interzis accesul experților ONU pe teritoriul său pentru verificări la laboratoarele din Wuhan, de unde s-a presupus că ar fi plecat pandemia. Vezi, de aia n-are panda coadă, tovarășe Xi, că i-ai mâncat-o tu! Nu ești, băi, nici tu mai bun ca Biden sau Putin. Toți o apă și-un pământ, oameni fără Dumnezeu, vă bateți joc de-o lume-ntreagă, vai de mămăliga voastră... Dar apropo de pretinsele laboratoare din Ucraina, pe care, repet, războinicii ruși le-ar fi descoperit invadând Ucraina, nu pare nimănui suspect că americanii nu le dezmint – ba chiar le recunosc cu jumătate de gură? Înainte să invadeze Ucraina, Putin și-a plimbat armata vreme de aproape o lună pe la granițele ucrainenilor. Așadar nu se întreabă nimeni nici de ce americanii, care au prezis încontinuu invazia, n-au șters orice urmă a pretinselor laboratoare?

*Nimic nu-i încurcă mai rău pe globaliștii sataniști decât credința oamenilor în Dumnezeu, în special creștinismul. Din păcate astăzi Ierarhia Bisericii Catolice este mult prea conformă ca să-i mai încurce cu ceva (cu excepția unor țări precum Polonia). Așa că Biserica Ortodoxă se află de-a dreptul față în față cu plănuirile lor diabolice. Iată de ce Putin a comis o crimă în plus ridicând fratricid, în chiar aceste vremuri, un neam ortodox împotriva altui neam ortodox. Și întrebarea stăruie: a fost sau nu premeditată această crimă, care-i servește de minune pe numiții globaliști? Forțele răului planetar au o forță financiară pe care cred că nici nu ne-o putem imagina măcar, undeva de ordinul sutelor de mii de miliarde de dolari, probabil. Cu care, acolo unde vor găsi să cumpere, vor cumpăra tot ce se poate cumpăra - națiuni întregi, Bisericile lor, sufletele oamenilor. Un fost ministru român al Muncii declara zilele trecute că e posibil ca toate pensiile din România - de mizerie, în mai toți ani de după 89 -  să se dubleze în curând dintr-o dată. Și mă gândeam câți români vor mai fi să nu-i urmeze atunci, în orice, pe conducătorii noștri - invitați la rândul lor să-i urmeze pe izbăvitorii poporului. Fabulez? Nu exclud. Mă consolez și eu cu gândul că, totuși, văzând ce trăim noi mai ales de vreo două sau trei decenii, Malraux s-ar căi de moarte că a dezmințit că ar fi fost el cel ce a spus că "Secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc”.

*Așadar iată cum arsenalul nuclear deținut de marile puteri face ca la două săptămâni de la invadarea Ucrainei să nu se fi ajuns la o încăierare generală. Ceea ce în condiții contrare ar fi fost, insist, greu de imaginat.