ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul publicist și justițiar Valerian Stan, candidat din partea PNȚ-MM la Primăria Capitalei, amintește pe pagina sa de Facebook că România trebuia să primească 3,1 miliarde de euro din Acordul PNRR, bani pe care nu i-a mai primit din cauza găștilor politice și a președintelui Iohannis.
 
„Se face acum un an și jumătate de când România ar fi trebuit să primească cele 3,1 miliarde de euro din Acordul PNRR. Nu i-a primit pentru că PSD, PNL și președintele Iohannis au făcut în bătaie de joc o lege a pensiilor speciale favorizând în mod iresponsabil o castă de multe zeci de mii de granguri, cărora anual li se plătesc pensii totalizând miliarde de euro. Iar treaba asta nu e una care poate fi dusă în derizoriul unei campanii electorale, ci una ilustrând în mod dramatic halul în care a ajuns România.”
 
Candidatul PNȚ-MM a fost invitatul lui Titi Sultan la Inedit TV:

„În emisiunea de aseară de la Inedit TV am spus că, de 34 de ani, problema Capitalei e mai ales lipsa unei viziuni coerente (și debandada) în materia dezvoltării urbanistice. Ca și la nivelul întregii țări, elitele academice în domeniu, care puteau să aducă o contribuție neprețuită, au fost ignorate - fiind preferați specialiști de mâna a doua obedienți politic sau mai ales politicieni cu studii fără nici o legătură cu problemele majore ce se cereau rezolvate. Și am dat un exemplu de sens contrar - un model al excelenței -, anume mobilizarea extraordinară a specialiștilor de top (și nespus de generoși cu un proiect de mare importanță) reușită în anii din urmă de Casa regală pentru salvarea și reabilitarea patrimoniul regal Peleș - care, prin bogăția sa arhitecturală, naturală și culturală și rolul aparte pe care l-a avut în istoria României, este un loc emblematic și cea mai căutată destinație turistică din țară. Un patrimoniu care, din cauza nepăsării și incompetenței guvernărilor de după 1989, era pe punctul de a suferi degradări iremediabile. Dacă voi fi ales primar, asemenea modele voi urma.”
 
Despre averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

„De unde averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu, candidatul coaliției răului PSD-PNL? Între multe altele, și de aici, din conflicte de interese cât casa. El este manager la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală dar și cu interese în Clinica Anemona Med, unde consoarta Monica Cîrstoiu e șefă.
 
Golănia funcționează așa: după operațiile de la Municipal și după externare, consultul postoperator se face la Anemona. Medicii subalterni ai lui Cîrstoiu nu se sfiesc și trimit fără rușine pacienții la madam Monica, unde plătesc mari sume de bani deși consultul trebuia făcut gratuit la Municipal. 

Prin urmare, diferența dintre depravații Cîrstoiu și Piedone, ca să mă refer numai la ei, e doar că primul și-a făcut studiile la timp iar celălalt a terminat liceul la 32 de ani.

Și asemenea oameni mai au tupeul să vrea să conducă Capitala.”