ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valerian Stan a anunțat pe pagina sa de Facebook că va candida pentru Primăria Capitalei din partea Partidului Național Țărănesc Maniu-Mihalache:

„Voi candida pentru primar al Capitalei din partea PNȚMM. 

O primă replică pentru candidatul PSD-PNL, doctorul Cîrstoiu (un personaj cu o avere pe care se chinuie s-o justifice și care-i trimite pe ziariști la DNA să afle informații despre el). Tocmai a declarat că cea mai importantă lectie pe care a învățat-o de la nașul Băsescu (sic!)  "a fost preocuparea majoră pentru interesul național". Cam ce interes național a servit fostul președinte Petrov puteți citi în premieră adevărul spus de cel care a declanșat verificările în dosarului "Flota" (eu) la linkul care duce pe site-ul meu. Lui Băsescu și finului lui nu le va plăcea deloc că de azi va sta ani mulți pe internet cea mai completă și inedită istorie a odioasei afaceri (peste 300 de milioane de dolari prejudiciu). Spune-mi cine ți-i naș ca să-ți spun cine ești.

Pe site veți putea vedea povestea unei adevărate grupări mafiote pentru a-l scăpa pe nașul lui Cîrstoiu de pușcărie, între alții: Monica Macovei, Laura Kovesi și Daniel Morar. Am în curs demersuri pentru redeschiderea dosarului. 
 
Voi rămâne recunoscător fiecăruia dintre voi care mă veți însoți în orice mod pe acest drum greu”, a anunțat Valerian Stan pe pagina sa de Facebook.