ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un prim interviu acordat presei din România, Valerie Cioloș Villemin , soția premierului Dacian Cioloș, a povestit despre legăturile sale vechi cu România, despre cum și-a cunoscut partenerul de viață și ce își dorește pentru viitor.
 
Îndrăgostită de România înainte de a-l cunoaște pe viitor soț, în urmă cu 20 de ani, Valerie Cioloș Villemin a povestit în primul său interviu acordat presei de la noi despre legăturile extrem de puternice cu țara noastră, despre pasiunea sa pentru muzică dar și despre planurile pe care familia le are după terminarea mandatului actualului premier.
 
Soția șefului guvernnului se declară îndrăgostită de România și, mai ales, de comunitățile rurale de la noi din țară. ”Îmi plac bunicile care stau în fața ușii, pe bancă și se uită la tine și te salută”, a spus Valerie Cioloș Villemin.
 
Chiar dacă se simte ca acasă la noi în țară, Valerie Cioloș Villemin nu are încă cetățenie română…din cauza birocrației.
 
”Nu încă, eu mă simt româncă în suflet, nu mi-am luat pentru că nu-mi plac hârtiile, birocrația. Acum încerc să-mi mai întocmesc dosarul, dar dacă o făceam acum 5 ani o aveam sigur. Acum, nu mai știu dacă respect criteriile și trebuie să văd asta. La început, aveam o viză turistică pentru 3 luni și am ieșit, la un moment dat, cu mașina până la graniță și m-am întors”, a povestit Valerie Cioloș.