ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul pentru afaceri parlamentare al Ministerului Sănătății din Canada, coordonatorul campeniei de vaccinare din Canada, a murit subit la vârsta de 35 de ani, relatează revista Survival.

"Cu mare tristețe, familia lui Adam Exton anunță decesul acestuia pe 9 decembrie 2022, la vârsta de 35 de ani, în Ottawa, Ontario. Fiul foarte iubit al lui Wendy Exton, fratele lui Bradley Exton (Ellen Wessel) și fiul lui Allan Exton.
 
De asemenea, îi va lipsi foarte mult iubita sa , Reesha, precum și numeroșii verișori, mătuși, unchi și bunica sa, Bette Readman", se arată în necrologul său.

"În tinerețe, Adam s-a implicat activ în politică și a avut o pasiune pentru serviciul public și pentru voluntariatul în comunitate. În 2012, Adam a câștigat premiul Ontario Young Liberal Volunteer of the Year Award. El a obținut o diplomă în științe politice la Universitatea din Toronto. Adam a lucrat mulți ani la diferite niveluri de guvernare, ocupând în cele din urmă funcția de director al afacerilor parlamentare la Health Canada."

Adam Exton a făcut parte din grupul care a coordonat campania de vaccinare din Canada:

În necrologul său se menționează: "În timpul perioadei dificile a pandemiei, Adam a făcut parte din echipa de conducere care a condus răspunsul sanitar al Canadei la COVID-19. A fost un manager de campanie talentat și respectat, care a contribuit la aducerea miniștrilor și membrilor cabinetului în Queens Park și Ottawa. Adam a făcut întotdeauna și va continua să facă familia sa extrem de mândră de ceea ce a fost și de serviciile sale în slujba comunității și a țării sale."

Cauza decesului este necunoscută.