ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coordonatorul campaniei de vaccinare din România, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți seară, că părinții lui, în vârstă de peste 65 de ani, nu au fost imunizați.
 
Valeriu Gheorghiță a fost întrebat dacă familia lui a fost vaccinată, iar medicul a răspuns că el și soția lui s-au vaccinat deja, însă părinții săi nu au primit încă dozele.
 
„Vă rog să mă credeți, au amândoi peste 65 de ani, nu am apucat să-i programez”, a spus Gheorghiță, care este coordonatorul campaniei de vaccinare din România.
 
Valeriu Gheorghiță a mai adăugat în emisiunea Marius Tucă Show, de la Aleph News, că părinții lui nu sunt împotriva vaccinării și că îi va programa în perioada următoare.
 
 
Pe de altă parte, el afirmă că „nu avem suficiente date care să indice faptul că vaccinarea reduce substanțial riscul de transmitere. Vaccinul este pentru protecția individuală, pentru a atinge acea rată de imunizare colectivă”. Medicul a răspuns astfel la faptul că există voci care afirmă că tinerii ar trebui să fie incluși în categoria de persoane imunizate cu proritate.