ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un consiliu școlar din British Columbia și-a cerut scuze pentru un meme violent și anticreștin postat de un administrator al școlii. Pe 31 iulie, președintele Consiliului de Educație din Chilliwack, Willow Reichelt, a emis scuze în numele districtului școlar după ce administratorul Teri Westerby a postat un meme care înfățișa "Familia tradițională", "Valorile creștine" și "Sfințenia căsătoriei" fiind călcate în picioare de un tractor în culorile curcubeului, notează Life Site News.

"Meme-ul pe care administratorul Westerby l-a distribuit pe pagina personală de Facebook a fost menit să ironizeze comentatorii online care sunt supărați că filmul Barbie are un mesaj feminist", a declarat Reichelt într-o declarație pe Facebook.
 
Imagine

Meme-ul, care a fost șters între timp, înfățișa o mulțime de oameni care țipau și care erau etichetați cu "Familia tradițională", "Valori creștine", "Sfințenia căsătoriei" și "Etc." și care erau călcați de un tractor vopsit cu curcubeul LGBT. Tractorul a fost etichetat "Barbie", cu referire la filmul Barbie, recent lansat, despre care conservatorii au avertizat că conține propagandă feministă pro-LGBT.

Reichelt a susținut că cei care "cunosc istoria meme-ului" își vor da seama că "intenția nu este de a pleda pentru zdrobirea valorilor tradiționale, ci de a sublinia absurditatea de a spune că filmul Barbie are această putere".

"Cu toate acestea, dacă nu cunoști istoria meme-ului, este de înțeles că imaginea ar putea fi dureroasă", a declarat ea. "Îmi cer scuze în numele consiliului pentru orice durere cauzată și vreau să ofer asigurarea mea că creștinii și alți oameni de credință sunt bineveniți și susținuți în acest district."

"Districtul școlar Chilliwack îmbrățișează familiile de toate credințele religioase (și fără credință) și recunoaște că diferite familii au valori diferite", a adăugat Reichelt. "Ne străduim să creăm spații de învățare în care oamenii de diferite origini pot veni împreună și se pot trata unii pe alții cu respect."

Westerby nu și-a cerut încă scuze pentru meme. Westerby, despre care se spune că este "primul bărbat deschis transsexual" din district ales în consiliu, își folosește frecvent platformele de socializare pentru a promova ideologia LBGT.

În mod ironic, cu câteva zile înainte de a posta meme-ul său care arată lipsa de toleranță față de valorile creștine, ea s-a plâns că nu se simte "în siguranță" într-un magazin care vindea cărți care expuneau transgenderismul și care susținea Freedom Convoy.

Westerby nu este singurul administrator de consiliu școlar canadian care promovează îndoctrinarea LGBT. În luna mai, Wendy Ashby, membră a consiliului școlar al districtului catolic Waterloo, a demisionat în cele din urmă după ce peste 3.000 de părinți au cerut înlăturarea ei din consiliu în urma publicării tweet-urilor sale anticreștine.

Poziția anti-creștină a lui Ashby a ieșit la iveală la mijlocul lunii aprilie, când a apărut un tweet în care administratorul a scris: "Cea mai periculoasă creatură de pe planetă este bărbatul alb creștin. Sunt o amenințare pentru oricine care nu este el".