ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raed Arafat a fost surprins de un paparazzo de la Spy News cumpărând parfumuri de fițe la un mall din București. Vizibil posomorât, cel mai probabil, de la problemele cu care se confruntă România, șeful DSU s-a relaxat cumpărând parfumuri fine.

Îmbrăcat la patru ace, Raed Arafat a ieșit din casă pentru a cumpăra parfumuri. Nu este cert dacă se răsfață pe sine sau a achiziționat parfumul de lux pentru altcineva, de care nici paparazzi poate că nu au aflat.

Totuși, chiar și după ce și-a achiziționat parfumul, șeful DSU părea la fel de posomorât în timp ce se îndrepta spre parcare pentru a plăti parcarea pentru bolidul lui. „Să nu fi găsit oficialul ce și-a dorit, să fie oare problemele țării cauza stării sale sau altceva îi dă bătăi de cap, încât nu-l face să schițeze vreo urmă de voie bună?”, au comentat cei de la SpyNews.

Raed Arafat, surpins de paparazzi, FOTO: