ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În afară de pandemie, război, sărăcie, cum se mai poate manipula și controla populația? Prin tulburări de stradă! Au dovedit-o violențele din vara lui 2020 care au dat semnalul debarcării lui Trump.

Administrația Biden (se) pregătește pentru un val de violențe în vara aceasta, în cazul în care Curtea Supremă de Justiție va casa hotărârea din 1973, în dosarul „avorturilor”, Roe vs Wade.

O notă a Departamentului Securității Interne, din 13 mai, citată de Fox News, vorbește despre amenințări cu „incendierea sau atacarea” clădirii Curții Supreme.

Amenințările survin după săptămâni de proteste în fața Curții Supreme și a locuințelor judecătorilor, pentru a le influența decizia.

Un draft „scurs” în mod oportun în presa stângistă a dezvăluit intenția judecătorilor de a anula decizia din cazul Roe vs Wade, astfel încât reglementarea avorturilor să fie apanajul fiecărui stat în parte.

Departamentul de Interne arată că„este angajat să protejeze libertatea de exprimare a americanilor și alte drepturi și libertăți civice” și că „simpla pledoarie pentru atitudini politice sau sociale, activism politic, utilizarea unei retorici dure sau adoptarea filosofică generalizată (!) a unor tactici violente nu constituie extremism violent intern sau activitate ilegală și este protejat de Constituție”.

Când a înființat Consiliul pentru Gestionarea Dezinformării, supranumit „Ministerul Adevărului”, Departamentul de Interne nu a părut să arate aceeași grijă față de libertatea de expresie.

În condițiile în care Joe Biden personal și mulți dintre apropiații săi nu s-au sfiit să își exprime public părerea despre cum ar trebui să judece Curtea (evident, în sensul menținerii libertății cvasi-totale a avortului, prin reglementarea acestuia la nivel federal), amestecându-se în treburile justiției mai brutal decât o făcea Ion Iliescu în anii săi de glorie, nota Departamentului de Interne miroase urât.

Miroase urât pentru că anunță violențele (dându-le parcă semnalul) și avertizează că intervenția pentru a le opri va fi mai degrabă simbolică.

Ca și în vara lui 2020, protestele ar fi organizate de grupările de Stânga, sprijinite și finanțate direct sau indirect de Partidul Democrat. 

Atunci, pretextul a fost moartea lui George Floyd. Acum va fi decizia Curții Supreme.

În urmă cu doi ani, protestele au semănat haos și au reprezentat primul semn al răsturnării lui Donald Trump.

Toate restricțiile COVID au devenit peste noapte caduce pentru a permite haosul pe străzile marilor orașe.

Acum, violențele de stradă vor avea ca scop înnăbușirea (cu complicitatea forțelor de ordine – ca și în 2020) centrelor de rezistență față de agenda Build Back Better a lui Joe Biden.

Inclusiv față de Războiul din Ucraina.