ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinarea împotriva virusului corona fără o verificare prealabilă a stării de sănătate constituie o indiferență/neglijență criminală. Iată un exemplu recent: Sorin Iftimi, respectat istoric din Iași, a decedat zilele trecute în urma vaccinului, fiind, la momentul inoculării (27 octombrie 2021) bolnav de COVID. Asaltul anticorpilor generați de boală dublat de efectul vaccinului poate fi, cum se vede, mortal. Rog autoritățile să nu se mai laude cu buluceala de la vaccin a românilor șantajați și să nu mai organizeze maratoane de vaccinare, ci să trateze cu atenție fiecare persoană care dorește să se vaccineze.

*******

Modul în care autoritățile de orice fel încearcă să-și mascheze neputința în combaterea pandemiei, acuzându-i în fel și chip pe nevaccinați, începe să amintească de persecuțiile religioase ale antichității târzii, ca să ne oprim doar la acestea.

Austria are 9 milioane de locuitori. Dintre ei, 6 milioane sunt pe deplin vaccinați, ceea ce înseamnă 80% din populația adultă. Cu toată majoritatea copleșitoare de vaccinați, în ultimele zile (10 – 14 noiembrie 2021) Austria a înregistrat un record absolut de îmbolnăviri, peste 11 000/zi. Să ne înțelegem, la începutul campaniei de vaccinare, cu zero vaccinați, Austria avea 1500 – 2000 de infectări/zi. Cu 6 milioane de vaccinați a ajuns la aproape 12 000 infectări/zi. Concluzia autorităților e că nu vaccinul, (care e eficient...), ci nevaccinații sunt problema. Astfel încât a decis ca de azi, 15 noiembrie, nevaccinații să fie închiși în case.

Dar de ce în case? De ce nu direct în cuști, ca să fie mai sigur pentru sănătatea publică? Și, pentru o bună educare a tinerei generații, în orele de educație civică elevii ar putea să vină cu clasa să-i privească, la categoria „așa nu”, ca pe niște maimuțe rebele, iar cei mai miloși să le strecoare câte o banană printre gratii...

*******

Am fost demascat...

O investigație a postului Europa liberă, purtând titlul „Apostolii antivaccin” , după ce enumeră câțiva oameni politici anti-vacciniști care „sucesc mințile românilor” (nu sunt menționat printre ei), pomenește, generic, de categoria demagogilor, adică aceia care nu se declară pe față anti-vaccin, dar care, prin opiniile lor, fac rău campaniei de vaccinare. Iată și câteva dintre opiniilor demagogilor, potrivit Europei libere (citez):

• Vaccinurile nu sunt vaccinuri, ci seruri experimentale;
• Vaccinarea în masă este un business, pentru că producătorii nu garantează pentru eficiență sau efectele adverse;
• Vaccinat nu înseamnă sănătos, iar nevaccinat nu înseamnă bolnav;

Am fost, așadar, demascat. Mărturisesc că împărtășesc aceste opinii, pe care le-am argumentat prin cifre. Și, așa cum ați constatat, folosesc doar informații care au girul autorității oficiale. Nu înțeleg de ce, dacă prezinți realități care se constată cu ochiul liber și sunt atestate de date oficiale, ești demagog. Ar fi interesant de știut, atunci, care e opusul demagogului în înțelesul jurnaliștilor de investigații ai Europei libere: prostit? hibridizat? spălat pe creier?