ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Uchenna Okoye, expertă în stomatologie în cadrul emisiunii This Morning de la Canalul 5, a murit subit după ce s-a prăbușit în casa ei din Londra "deși nu avea probleme de sănătate aparente", a dezvăluit un prieten apropiat, conform Daily Mail.

Mars Webb, asistentul personal și prieten apropiat al vedetei, a declarat că cei dragi sunt uimiți de moartea ei șocantă și așteaptă raportul medicului legist pentru a confirma motivele exacte pentru care a murit la vârsta de doar 53 de ani.

Ea a dezvăluit că Dr. Uchenna, care era, de asemenea, o invitată obișnuită la emisiunea 10 Years Younger in 10 Days de la Channel 5 și la BBC Breakfast, s-a bucurat de o "săptămână normală și ocupată" în zilele care au precedat moartea ei de vinerea trecută.

Aceasta a inclus o excursie la teatru pentru a vedea muzicalul West End Moulin Rouge, o întâlnire la prânz cu clienții pentru a-și promova noul produs dentar Mysmile și un eveniment din industrie, și nu și-a exprimat în niciun moment îngrijorarea cu privire la sănătatea sa.

Webb a declarat pentru MailOnline: "Nu există circumstanțe suspecte în jurul morții ei. Era o persoană fericită, sănătoasă și ocupată, fără probleme de sănătate evidente. 

Moartea ei a fost un șoc total pentru toată lumea - a venit complet din senin.

Dar, din păcate, acest lucru se întâmplă uneori cu oameni sănătoși care pot deceda brusc fără explicații.

Așteptăm acum rapoartele medicului legist privind moartea ei pentru a afla exact ce s-a întâmplat.
 
'Este o pierdere devastatoare pentru familia ei, pentru prieteni și pentru mulți dintre cei care au iubit-o foarte mult'.

Dr. Uchenna lasă în urmă o fetiță de șapte ani.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews