ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cauza morții campionului de la Dancing With the Stars, Cezary Olszewski, a fost confirmată, notează Mirror.

Dansatorul polonez a fost găsit mort la vârsta de 42 de ani, luni dimineață, într-un hotel din orașul său natal Ostroleka, spre șocul fanilor săi îndrăgiți.
 
Cezary a participat la reality-show-ul din 2008 până în 2010, câștigând Globul de Cristal în primul său an alături de celebra parteneră Magdalena Walach.
 
De asemenea, el le-a avut ca mentori pe Anna Popek, Anna Nowak-Ibisz, Grazyna Wolszczak și Dorota Zawadzka în timpul participării sale la ediția poloneză a popularului show de pe BBC One.

Între timp, a fost efectuată o inspecție la locul unde se află cadavrul lui Cezary, iar următoarea declarație a fost făcută acum de Elżbieta Edyta Łukasiewicz, purtătoare de cuvânt a Procuraturii districtuale din Ostroleka.

"La 30 octombrie 2023, dimineața, cadavrul unui bărbat în vârstă de 42 de ani a fost descoperit într-unul dintre hotelurile din orașul Ostroleka", a declarat aceasta. "Lângă cadavru au fost găsite documente emise pe numele lui Cezary O..

'În plus, a fost efectuată o examinare externă a cadavrului cu participarea procurorului și a unui expert medical.

'Pe baza activităților desfășurate, nu au fost găsite urme care să indice implicarea unor terțe persoane în provocarea morții lui Cezary O. Cu toate acestea, s-a stabilit că decesul s-a datorat, probabil, unor cauze cerebrale, respectiv accident vascular cerebral. Datorită circumstanțelor de mai sus, s-a renunțat la efectuarea autopsiei."