ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Crăciunul din 2020 n-a mai stat sub semnul divin al Mântuitorului Iisus Hristos! Dacă ar trebui să i se dea un nume, cel mai potrivit ar fi: nașterea noii religii Covid cu vaccin.”, scria colegul nostru de presă Ion Spânu, acum 3 ani. La finalul uriașei manipulări de inginerie socială care a luat și ia viețile a nenumărați români, răpuși de efectele serurilor experimentale, la DNA au fost chemați doar unii dintre protagoniștii Afacerii Vaccinurilor, fără a fi însă cercetați și pentru crima care devine genocid. SĂ NU UITĂM:

Lovitură "mortală" pentru creștin-ortodoxie: chiar în ziua de Crăciun, la Vama Nădlac 2 s-a născut o nouă religie: „Coronavirusul”! Practic, ceremonia aducerii Luminii de la Ierusalim, cu care eram obișnuiți în ziua de Paște, a fost înlocuită de ceremonia aducerii Vaccinului anti-Coronavirus! De Crăciun. Iată, în Biserica Covid Nașterea Domnului a fost înlocuită cu "Nașterea Vaccinului".

În locul Patriarhului Daniel, liderul creștinismului ortodox de la noi, ceremonia a fost patronată de Raed Arafat, liderul acestei noi religii, anunțată chiar după alegerile locale de către noua guvernare prin refuzul celor de la USR de a jura pe Biblie.

Și, iată!, acum constatăm că, odată cu mișcările anti-creștine ale progresiștilor sorosiști, în locul cunoscutei formule de la miezul nopții din bisericile creștine: „Veniți de luați lumină!”, se anunță noua formulă magică a noii religii: „Veniți de luați vaccinul!”

Cine a urmărit cu atenție ceremonia din ziua de Crăciun, a observat că acea camionetă care conținea cele 10.000 de doze de vaccin a fost dirijată în așa fel încît să fie poziționată exact în dreptul PUPITRULUI cu stema României, pus cu grijă în mijlocul străzii, după modelul consacrat de Klaus Iohannis la ceremoniile de inaugurare a cioturilor de autostradă.

După această scenă de pregătire minuțioasă, am asistat la un adevărat pelerinaj la moaștele vaccinului, care, spre deosebire de pelerinajul de la Mănăstirea Sfîntului Andrei, nu numai că n-a fost interzis, ci chiar a fost transmis în direct de TVR (anunțată ca broadcaster principal în promovarea campaniei), unde se văd înghesuindu-se „enoriașii din presă” ai noii religii guvernamentale.

Momentul culminant a fost, desigur, acela al cuvîntărilor, cînd la pupitru s-au instalat acest Papă al Covidului, Raed Arafat, cu o mască specială de tip 3M pe bot și cu ochelarii de mafiot pe nas, și medicul militar Valeriu Gheorghiță, venit nu în halatul de medic, cu care putea să dea siguranță medicală operațiunii de vaccinare, ci în uniforma de război, care să impună nu știu ce dracu de stare de frică.

Ce au spus, nu contează! Au fost lucruri pe care le-am mai auzit în zilele precedente, spuse de managerul general al religiei Covid, Klaus Iohannis, căruia, deocamdată, i s-a interzis de către consilieri să devină Întîiul Stătător al vaccinului, deși cred că se va reveni asupra deciziei, căci n-ar putea rata ocazia să fie și el ca Joe Biden sau Benjamin Netanyahu, adică „Primul vaccinat al țării”!

Marea întrebare este: de ce la pupitrul din Vama Nădlac nu a venit Klaus Iohannis? S-au încheiat alegerile și nu mai are motivare?

Răspunsul l-au dat cei de la „Opinia de Sibiu”, care ne-au arătat cum, în timp ce venea Vaccinul, Klaus Iohannis ieșea din biserică de mînă cu Carmen „Răvășitoarea”, care avea un palton atît de scurt, încît din crăpătură i se vedeau picioarele dezgolite pînă hăt departe în sus:

Noi, amărăștenii, n-am avut voie în ziua de Crăciun, cînd sărbătorim nașterea lui Iisus, nici măcar să stăm la masă cu toată familia și să primim colindători. Ei, însă, s-au îngrămădit la Vama Nădlac să facă propagandă vaccinului.

CONCLUZIE: Crăciunul din 2020 n-a mai stat sub semnul divin al lui Iisus Cristos! Dacă ar trebui să i se dea un nume, cel mai potrivit ar fi: nașterea noii religii Covid cu vaccin și genunchii goi ai Răvășitoarei.

Cotidianul