ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anna Chancellor, vedeta din "Downton Abbey" și "Patru nunți și o înmormântare", a adus un omagiu emoționant fiicei sale, care a murit la doar 36 de ani în urma unei lupte cu leucemia, transmite Daily Mail.

Poppy Chancellor, în vârstă de 36 de ani, o ilustratoare și artistă de tăieturi de hârtie care suferea de leucemie mieloidă acută, a murit vineri, alături de familia sa apropiată.

Anna, alături de alte rude, a postat ieri un mesaj pe rețelele de socializare ale fiicei sale, în care au adus un omagiu "unei forțe vitale incredibile".

De asemenea, au mulțumit personalului de la Royal Marsden Hospital din Londra care a tratat-o pe Poppy și au transmis un mesaj de susținere pentru alte persoane care trec prin încercări similare.

Ei au scris: "Pentru voi toți prietenii minunați și cei mai iubiți prieteni ai lui Poppy. Vă trimitem acest mesaj cu gândul nostru cea mai profundă dragoste. 

'Pe 29 septembrie, Poppy a murit, ținută strâns în brațe de familia ei apropiată, așa cum și-a dorit.

'În ciuda tuturor eforturilor, corpul ei nu a mai putut continua. Așa că noi, familia și prietenii ei, care o adorăm cu toții, ne alăturăm celorlalte familii care au pierdut persoane dragi mult prea tinere.

'Poppy a fost și este o forță vitală incredibilă de creativitate, compasiune, inteligență, frumusețe și unicitate pură. Ne-a transformat viețile și îi suntem mai mult decât recunoscători'.

Poppy a studiat la prestigioasa Royal Drawing School și a lucrat pentru o serie de branduri de profil înalt, inclusiv Cath Kidston și Adidas.

Se zvonește că Regele Charles deține una dintre lucrările ei, pe care ea i-a dăruit-o drept mulțumire după ce a participat la o rezidență pentru artiști la Dumfries House - casa de stat din Ayrshire, pe care a cumpărat-o cu 45 de milioane de lire sterline în 2007.

În luna mai, Daily Mail a dezvăluit atitudinea curajoasă a lui Poppy în fața bolii, chiar și în timp ce se pregătea pentru chimioterapie. 

Ea a declarat: "Sunt îngrozită și epuizată fizic - în același timp învățând să vorbesc cu corpul și celulele mele cu o sfidare plină de dragoste".

Anna Chancellor, născută la Londra, în vârstă de 58 de ani, a interpretat-o pe Lady Dowager Anstruther în serialul ITV Downton Abbey. Reprezentanții ei nu au fost disponibili pentru comentarii aseară

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews