ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angus Cloud, un actor în plină ascensiune, cunoscut pentru rolul său din drama HBO "Euphoria", a murit la 25 de ani, a anunțat luni familia sa într-o declarație pentru CNN.
 
 
"Este cu cea mai mare durere în suflet că a trebuit să ne luăm astăzi rămas bun de la un om incredibil. Ca artist, prieten, frate și fiu, Angus a fost special pentru noi toți în atât de multe feluri. Săptămâna trecută și-a îngropat tatăl și s-a luptat intens cu această pierdere. Singura alinare pe care o avem este că Angus se află acum împreună cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten. Angus a fost deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală și sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alții că nu sunt singuri și că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere cu acest lucru", au scris ei.

"Sperăm că lumea își va aminti de el pentru umorul, râsul și dragostea sa pentru toată lumea", a adăugat familia sa. "Cerem intimitate în acest moment, deoarece încă procesăm această pierdere devastatoare".

Cloud "a fost deja decedat" atunci când o echipă de intervenție de la Departamentul de pompieri din Oakland a fost trimisă luni, în jurul orei 11:30 PT, pentru o urgență medicală, a declarat Michael Hunt, un ofițer de informații publice al departamentului de pompieri, pentru CNN.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită.

Departamentul de poliție din Oakland și biroul legistului din comitatul Alameda se ocupă de anchetă, a precizat Hunt. CNN a contactat birourile acestora pentru comentarii.

Rolul de debutant al lui Cloud a venit în 2019 în rolul lui Fezco, un traficant de droguri cu un caracter dulce care ținea foarte mult la Rue, interpretată de Zendaya, în "Euphoria".

"Suntem incredibil de întristați să aflăm de decesul lui Angus Cloud", a declarat un purtător de cuvânt al HBO pentru CNN. "A fost extrem de talentat și o parte iubită a familiei HBO și Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei sale în aceste momente dificile." (HBO, ca și CNN, face parte din Warner Bros. Discovery).

Storm Reid, care o interpretează pe Gia Bennett în "Euphoria", a postat luni un omagiu adus lui Cloud pe povestea ei de pe Instagram, împărtășind un clip cu o scenă plină de râsete dintre Cloud și Maude Apatow din serial.

"Lacrimile pur și simplu nu se mai opresc", a scris Reid.