ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânăra violonistă basarabeancă, Aliona Trubca, a decedat, vestea tragică fiind anunțată pe Facebook, de colegii săi. Cauzele morții sunt, până la această oră, necunoscute.
 
„Astăzi a fost petrecută pe ultimul ei drum pământesc Aliona Trubca, violonista Orchestrei Naționale de Cameră.
Administrația Sălii cu Orgă, membrii Orchestrei suntem profund îndurerați de această pierdere și ne rugăm ca sufletul ei să-și găsească liniștea și locul în Împărăția cerului!”- au scris aceștia. 
 
 
Tânăra a fost înmormântată pe data de 5 ianuarie, potrivit unei postări făcute de familia sa pe Facebook.
 
 

 „Doritorii de a-și lua rămas bun de la surioara Aliona Trubca pot sa se apropie începând de astăzi (4 ianuarie), de la orele 19:00, pe strada Doina 193, sala 1. Cei care o doresc sa o petreacă pe ultimul drum, pot sa se apropie la locul indicat maine (5 ianuarie) la orele 9:00 - 9:30. După această, se va porni transportul la cimitir, și după înmormântare, toți doritorii sunt invitați la masa de pomană.”
 
 
Vom reveni cu detalii.
 
 
Urmăriți câteva imagini cu aceasta la un moment inedit dintr-un troleibuz de la Chișinuă: