ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Donald Trump a declarat că este hotărât să revină la Casa Albă și, cu acest scop, va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Într-un lung interviu în cadrul emisiunii  „The Water Cooler” de la Real America’s Voice, fostul președinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la evenimentele din 6 ianuarie din Capitoliu, de la haosul imigranților la scutul antirachetă al Israelului. 

Donald Trump este în vârstă de 75 de ani, nu mai în vârstă decât Joe Biden care, la cei 78 de ani ai săi, a stabilit un nou record de vârstă la Casa Albă, transmit Mediafax și Antena 3..

După ce și-a anunțat intenția de a candida din nou în 2024, Trump a relansat acuzațiile de fraudă la alegerile prezidențiale din 2020: „Am câștigat în Alabama cu un rezultat record, am câștigat în Florida. Și ce s-a întâmplat în Georgia? Am câștigat în Ohio și Iowa cu o avalanșă de voturi, iar în Georgia nu?”, s-a întrebat retoric Donald Trump.
 
Puteți urmări integral INTERVIUL AICI.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews