ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sergiu Ciobotariu, bărbatul care a mers călare până la Maternitatea din Iași pentru a-și vizita soția, neavând bani de taxi, a dovedit că are un suflet uriaș. După ce povestea lui a impresionat sute de oameni, reporterii BZI și luptătorul Cătălin Moroșanu l-au însoțit pe Sergiu la bancă, acolo unde și-a deschis un cont bancar. 

Primele donații au început să apară, iar Sergiu are șanse mari să adune bani pentru o căsuță pe care să o împartă cu familia lui, scrie sursa citată.
 Întrebat de ziariștii de la BZI cum s-a schimbat viața lui de când a devenit cunoscut, tânărul a răspuns:

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”.
În ultimele zile, tânărul a primit mai multe pachete de alimente, haine și bani. Din care, la rândul său, a donat mai departe unei familii sărace și a cumpărate medicamente pentru un bătyrăn. „Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie. Știu că suntem săraci, așa cum suntem și noi. Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân!”

Cei care vor să-l ajute pe Sergiu o pot face acum, donând într-unul din conturile următoare: RO50BRDE240SV35310842400 în Lei și RO84BRDE240SV35311132400 în Euro. Ambele sunt deschise pe Ciobotariu Sergiu Ion.