ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kanye West și-a anunțat intenția de a candida la președinția SUA în 2024, după tentativa sa anterioară eșuată, potrivit The Mirror.
 
Rapperul, cunoscut sub numele  de Ye, și-a confirmat planurile într-o înregistrare video postată duminică pe Twitter. El a spus că a apelat la ajutorul comentatorului de extremă dreapta Milo Yiannopoulos pentru campania sa.

În clip, Kanye, în vârstă de 45 de ani, spune că fostul editor al Breitbart News s-a apucat deja să lucreze la planuri.

„Acesta este Milo chiar aici, lucrând la campanie", a spus Ye în videoclip, care a fost postat de contul de Twitter PatriotTakes. Unul dintre bărbații din clip a întrebat dacă este vorba despre un anunț oficial.

„Cred că este", a răspuns Milo înainte de a adăuga: „Mulțumesc, accept".

Cel mai recent videoclip al lui Kanye vine după revenirea sa pe Twitter în weekend, care a stârnit imediat controverse.
 
FOTO:
 Kanye
 
 Muzicianul a părut să testeze apele când a scris pe Twitter "Shalom", o referire la incidentul rasist care i-a adus în primul rând interdicția de pe platforma de socializare.

Inițial, Kanye a fost dat afară de pe Twitter pe 9 octombrie pentru că a postat comentarii antisemite josnice, însă, de când miliardarul Elon Musk a preluat compania, lui Ye i-a fost restabilit contul.
 
 VIDEO: