ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datele OpenVAERS indică faptul că milioane de persoane din întreaga lume au suferit vătămări din cauza vaccinurilor COVID, o cifră alarmantă care nu ia în considerare nici măcar factorul de subraportare, despre care se crede că este de aproximativ 30, notează Vigilant Fox.
 
 


Ca atare, milioane de indivizi se întreabă: "Ce pot face pentru a încerca să reduc riscurile de a suferi de pe urma proteinelor spike?

Ei bine, Dr. Peter McCullough, cardiolog de renume mondial, a scăpat câteva informații critice pe care fiecare persoană vătămată de vaccinul COVID-19 ar trebui să le audă.

El spune: "Dacă nu ne ocupăm de proteina spike, situația nu se va îmbunătăți".

Apreciatul medic și directorul științific al The Wellness Company a recomandat trei substanțe cheie pentru a aborda eficient sindroamele cu proteine spike:

1.) Nattokinaza. De ce? Degradează proteinele spike, așa cum sugerează studiile preclinice.

- Luați 2000 de unități de două ori pe zi.

2.) Bromelaina. De ce? Similar cu nattokinaza, aceasta descompune și ea proteinele spike.

- Luați 500 miligrame o dată pe zi

3.) Curcumina. De ce? Reduce inflamația și deteriorarea proteinelor spike.

- Luați 500 miligrame de două ori pe zi și combinați-le cu 5 sau 10 mg de piperină pentru a-i spori absorbția.

Așa se rezumă protocolul de "Detoxifiere a proteinelor spike" al Dr. McCullough.

TRATAMENTE SUPLIMENTARE

Hidroxiclorochina: Se adaugă dacă există semne de autoimunitate.

Ivermectină: Se adaugă dacă există semne de infecție persistentă.

Colchicină: Utilizată dacă există semne semnificative de probleme pleuropericardice (care implică membrana din jurul inimii și plămânilor).

Plasture de nicotină sau Aciclovir oral: Acestea sunt luate în considerare dacă există simptome neurologice precum ceață cerebrală.

Naltrexonă în doze mici: Folosită pentru a spori răspunsul natural al organismului la analgezice și pentru a reduce inflamația.