ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar”, a anunțat azi, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, Primăria Hunedoara. Fostul viceprimar al orașului avea 47 de ani. Olar era de profesie avocat iar din anul 2020 a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Hunedoara, în echipa social-democraților hunedoreni a primarului Dan Bobouțanu. El era căsătorit și avea un copil, informează Ziarul Exclusiv.

„Cu adâncă durere în suflet, suntem nevoiți să anunțăm dispariția prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar.

Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un șef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităților instituției.

Ne este greu să vorbim despre el la trecut.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris primarul Hunedoarei.

Ulterior, aceeași instituție a revenit cu detalii:

„Trupul neînsuflețit al celui care a fost Cătălin – Florin Olar va fi depus la biserica „Sfântul Nicolae” din Hunedoara.
Persoanele care doresc să își ia un ultim rămas-bun de la el o vor putea face mâine (duminică) începând cu ora 14.00 și luni, începând cu ora 17.00.

Înmormântarea va avea loc marți, 31 ianuarie, de la ora 13.00.”

Săptămâna trecută, un culturist perfect sănătos din Deva a dispărut fulgerător după a treia doză de vaccin. Olimpiu Fleșeru, deplâns de Primăria Deva, avea 46 de ani. INFARCT!

Cătălin Olar, în mai 2021, făcea reclamă la campania de vaccinare de la Castelul Corvinilor cu doze Johnson sau Pfizer iar ulterior la obligativitatea purtării măștii în Hunedoara: Foto-Capturi: