ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Politicianul PNL Loredan Bogdan Marian s-a stins din viață la doar 45 de ani. Acesta a fost viceprimar PNL în localitatea Prejmer, județul Brașov și se afla în comă de luni bune după ce suferise un accident vascular cerebral, transmite EVZ. 
 
Viceprimarul PNL din localitatea Prejmer, județul Brașov, s-a stins din viață, miercuri, 2 martie, la doar 45 de ani. Bărbatul era în această funcție încă din 2016, dar problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Suferise un accident vascular cerebral și se afla în comă de luni bune. Medicii au încercat să-l salveze, dar a fost prea târziu.
 
Primăria din Prejmer a anunțat tragica veste pe rețelele de socializare și a precizat că nu îl va uita niciodată pe omul drag care s-a implicat trup și suflet în politică.
 
„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă nouă a plecat pentru totdeauna. Domnul Bogdan Loredan – Marian a fost un adevărat lider al comunității prejmerene și unul dintre cei mai valoroși oameni pe care comunitatea i-a dat de-a lungul timpului.
 
Autoritatea Publică Locală a comunei Prejmer transmite condoleanțe familiei și tuturor apropiaților și mulțumește în numele întregii comunități celui care și-a dedicat mare parte din viață administrației locale!”, se precizează pe pagina de facebook a Primăriei Prejmer.

Primăria Prejmer era mândră că deschise un Centru propriu de vaccinare: